resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 379
    zamanında nasıl selçuk inan'ın transferi bir çağ atlattıysa galatasaray takımına bu adamın transferide uzun vadede çağ atlacaktır. şöyle ki bu sikik yabancı kuralı düşeceği için piyasadaki ortalamanın üstündeki hemen hemen her türkü takıma katmamız gerek. bu yiğit gökoğlan bile olsa bunu yapmamız gerek yapacak birşey yok.

    mesela 2 gün önce galatasaray futbol takımı başlığı altında bir kadro yazdım 4-2-3-1 formasyonunda. bugün baktım ki baya komikmiş lan o kadro. niye uyarmadınız amk hiç biriniz :(

    lafı çok uzatmayim, bence 96-00 döneminde ki orta sahamız nasıl emre-tugay-suat önlerinde hagi onun önünde de arif-hakan sükür ikilisiyse fatih terim in de kafasında ki hamit-selcuk-gökhan inler* yada hamit'i sağ beke atıp gökhan-selçuk-alper üçlüsüde olabilir.

    ama kesinlikle alper'in alınması gerektiğini düşünüyorum. çünkü uzun vadede bize fazlasıyla katkısı olacak bir oyuncu. yani sen gökhan inler'i transfer etmesen bile alper-engin-selçuk önlerinde de sneijder-drogba-burak üçlüsüyle oynayabilirsin. ki sanmıyorum artık orası imparator'a kalmış bişe. yani hamit'i sağ beke atıp alper'i mi oynatır yoksa engin'i oynatmaz hamit'i mi oynatır orda o ona kalmış bişe.

    hamit(u: emre :(, yekta )-selçuk*-gökhan inler* önlerinde sneijder onun önünde de drogba- burak yılmaz ikilisi. yazarken bile insan mutlu oluyor amk.

    özetle fatih terim'in 96-00 dönemindeki orta saha ve forvet kombinasyonunu oluşturacağını ve bu yüzden de alper transferinin hem kısa hemde uzun vade de bize çok faydası olacağını düşünüyorum. ve tabi son olarak ;

    (bkz: buralar entry dolacak)
App Store'dan indirin Google Play'den alın