• 63
    kendisine bir özür borcum var. şöyle ki;

    ben lise öğrencisiyken sayın murat özyer o zamanlar* takımımızın baş antrenörlük görevini yürütmekteydi. hüseyin beşok, murat kaya, cüneyt erden, tufan ersöz, dee brown, robert hate'li kadro. *eurocup'ta final four yaptığımız sezon. her neyse. koç, arada bir, benim harçlık çıkarmak için çalıştığım gazete bayiisine gazete almaya gelirdi. ben de koçu ne zaman görsem imza almak isterdim. koç yine bir gün gazetesini almaya gelmişti. benim gözlerim faltaşı gibi açıldı, tam zamanıydı. koç gazetesini aldı, tam arabasına atlayıp gidecekken ben arkasından sinsice yaklaşıp aynen şu soruyu sordum:

    - koç bu sene şampiyon olacak mıyız?

    yaptığım işe bak. ülkenin en saygın basketbol adamlarından birine tinerci yaklaşıp, korkunçlu sesimle ''bö sönö şampöyön olacak mıyız?'' diye soruyorum.

    sözlük vasıtasıyla kendisinden özür diliyorum. o sezon, seriyi türk telekom karşısında 3-0 kaybederek zannediyorum ki yarı finalde elenmiştik. son maç türk telekom bizi evimizde son saniye basketiyle yendi, murat özyer'in başı ön eğildi. dee brown ağladı, ben de ağladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın