resim
Bülent Uygun
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sivasspor
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 189
    --- alinti ---
    bülent uygun un son bombası
    bülent uygun sivas ın başarısını tesadüfi gören yada yakalanan rüzgarın değerlendirilmesine bağlayan futbol adamlarına sert çıktı...

    sivasspor teknik direktörü bülent uygun, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. genç teknik adam, takımının başarısını beklenmedik ya da tesadüf sayan köşeyazarı ve yorumculara yanıt verirken, yine enteresan sözler sarfetti...

    bülent uygun dur durak bilmiyor. sivasspor un başarılı çalıştırıcısı, sivasspor un başarısını tesadüfi gören ya da yakalanan rüzgarın değerlendirilmesine bağlayan futbol adamlarına sert çıktı.

    uygun, geçtiğimiz sezon başından bu yana televizyonlarda sık sık, "sivasspor artık çökecek" türü yorumlarla karşılaştığını; ancak takımının başarılı gidişatı sürdükçe bu tarz yorum sahiplerinin mahçup olduğunu vurgulayarak, "önceki seneye tesadüftü diyenler, bu sefer gazla gidiyor diyor. gazla gidilseydi, millet gazman olurdu" açıklamasında bulundu.

    daha önce sarfettiği ve tartışma yaratan "istanbul da laila, sivas ta la ilahe illallah" şeklindeki sözlerine de açıklık getiren uygun, "iki seneden beri başarmamız bizi hala onlara antipatik gösteriyor. niye antipatik oluyoruz? iyi tesis yaptığımız ve şampiyonluğa oynadığımızdan dolayı mı? neymiş, (istanbul da laila, sivas ta la ilahe illallah) demişim. ben demek istiyorum ki; istanbul da gezebilirsin; fakat bunu sivas ta yapamazsın. ben oyuncuma izin veririm, o da gider istanbul da gezer gelir. burada idmanına çıkar ve haftasonu maçına çıkarak formasını terletir. bu kadar basit ama neredeyse tarikatçı, vatan haini ilan edilecektim" diye konuştu.
    --- alinti ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın