• 6940
    2012-2013 sezonu devre arasına girilirken stopere ihtiyacı vardı. daha gelen olmamasına rağmen öyle ya da böyle stoper olarak oynayabilen iki ismi* gönderdik.

    dany ve semih kaya dışında defansın ortasında oynayabilecek isimler gökhan zan ve fatih terim'in kimi hazırlık veya kupa maçlarındaki tercihlerinden yola çıkarsak hakan balta. gökhan zan süre aldığı kısa periyotlarda gerçekten çok iyi bir performans ortaya koydu ama daha uzun sürelerde kendisine ihtiyaç duyulursa istikrarını koruyabilir mi ondan emin olmak mümkün değil. hakan balta ise bu sezon net bir şekilde vasatı aşamadı defansın göbeğinde.

    bence ciddi anlamda bir sıkıntı var.

    sabri sarıoğlu sağ bekte şimdilik iyi bir performans ortaya koydu, emmanuel eboue'nin yokluğunu çok da aramıyoruz en azından. albert riera'ya ne desek boş, belki de %90'ımızı şaşırtarak efsane bir sol bek performansı ortaya koyuyor.

    orta sahaya derinlik katmak namına ikinci devrede furkan özçal'dan falan verim alabilirsek bence güzel olur. sonuçta iyi olduğu zamanlarda gayet hızlı ve teknik bir oyuncuydu. engin baytar'ın ise formu ise yükselişte, yavaş yavaş formayı kapacaktır zaten. selçuk inan'ın yanında hamit altıntop veya yekta kurtuluş ile bir süre pekala idare edilir ama felipe melo'nun beklenmeyen cezası bizi biraz zorlayacak gibi duruyor, inşallah kulüp seferber olur da indirime gidilir, melo bize her türlü lazım...

    forvet, kanatlar ve kale şu an için baya taşaklı durumdaki mevkiler. o kadar bolluk içindeyiz ki ihtiyaç olmamasına rağmen kaleye bile takviye* yaptık devre arasında :(

    eboue ve drogba da en kısa zamanda gelse takım çok iyi olacak.

    sonuç olarak, her ihtimale karşı temkinli olmak adına son gün bir stoper transferi bence iyi olurdu...

    allah sonumuzu hayır etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın