resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4307
    kendisiyle ilgili bu yıl yazılmış en iyi yazı bence. takıma faydası olmadığı düşünenler egolarından arınıp şunu bir okusunlar. takım olarak tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamamızın bir getirisi yok, eskilerden ders çıkarmak gerek. ekşi sözlükten;

    --- alıntı ---

    galatasray uefa kupasini aldiktan sonra bir cok taraftar hagi kosmuyor yerine kosan biri alinmali takimi yavaslatiyor felan diyordu bunu da kose yazarlarindan okuyorduk. hatta canli izledigim bir mac sonrasi bunu kendim de dedim. zaten butun gun ne kadar yazarsa varsa okur dururdum, o zaman amaclarini bilmedigim rakip takim yazarlarini da okuyordum.. sonradan ogrendik o adamlarin aslinda ne kadar futbol konusmaya niyetli olduklarini. bir oyuncuya alisinca bir sure sonra iyi ozelliklerini sanki hemen baska futbolcuda bulacaklarmis gibi geliyor mesela alex cok iyi pozisyon hazirliyor gol atiyor. sanki yerine gelen adam hem kosacak hem de daha cok defans yapacak gibi. dedim ya aynisini hagi de yasamistik. alex gittikten sonra fenerin durumu malum. ayni durum melo icin de gecerli melonun kritik bir direnci var bir anda 3 4 forvet oyuncusuna birden pres yapiyor, o pres yaparken atilan pasin pesinden kosup kolayca orta sahayu gecmelerini engelliyor bir cok kez rakiple arasindan 10 metre varken olumune kosup arkadan top aldigini bilirim. saniyoruz ki yerine gelecek adam zaten bunlari yapacak bir de daha az kart gorecek.

    genelde cikar boyle laflar o adamin yaptigini turk oyuncu da yapar diye sonra bir isim atilir ortaya bu cocuk onun kadar iyi diye ama aradan zaman gecer o cocuk oynar bakarsin aslinda adamin yaptiginin yarisini yapmiyor. bilmiyorum hatirlayan var mi hakan sukur yerine ersen martin oynamali dendi uzun sure, sonra ersen martin oynadi biz de gorduk. galatasarayin kadrosundan sessiz sedasiz oynayan iyi adamlar vardi onlar icin cok soylendi bu laflar mesela capone, ilic, victoria, perez. sonra galatasaray bunlari diyen adamlarin aklina uydu onceden cok daha onemsemedigimiz bolgelere yerli oyuncu aldi. orhan ak, cihan haspolatli (bu adam ortasanin ortasinda bile oynadi) mustafa sarp baris vs... bu bir kac sene devam etti kanser olduk. sirf bir sol bek yuzunden sag bek yuzunden butun takim nasil katledilir onu gorduk.

    eger galatasarayin o zamanki halini olgun bir gozle gormediyseniz yekta, melonun yaptigini hayda hayda yapar diyebilirsiniz ama inanin durum oyle olmuyor. kimse yekta kotu demiyor o da iyi oyuncudur biraz daha kendini gelistirsin umarim melodan daha da iyi olsun. bazi futbolcular iyi yer alir atak baslarken pozisyon tutar bakarsin rakibin atagini cat diye kesmis. hani ortasaha da top surekli alexe gelir sanarsin ki sans halbu ki adam topa vurulurken az cok nereye gider top kestirip orada bekliyor zaten top da ona geliyor. yekta henuz bunlari yapamiyor, iyi takimda oynar ama takimi daha iyi yapamaz su anda. su anda melo takima hala faydali sneijderla daha da iyi olur.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın