• 140
    normal sartlar altinda galatasaray'in cl 1/16 maçlarında elemesinin cok zor olmadigi takim.

    cok formsuzlar, teknik direktorlerini yeni gonderdiler ve dogru duzgun bir teknik direktorleri yok. defansta cok pozisyon hatasi yapiyorlar, allahin augsburg'u bile defansin arkasina attigi toplarla ne pozisyonlar buldu. schalke deplasmani bizim icin aslinda pek de deplasman degil gurbetcilerimiz sagolsun. onlar en onemli orta saha oyuncularini devre arasinda komik bir bedel karsiliginda tottenham'a kaptirdi, biz ise dunya futbolunun en onemli oyuncularindan ikisini kadromuza kattik. bunlar hep bizim icin avantaj.

    buna karsilik schalke'yi kesin eleriz diyemiyorum cunku kadrosu cidden cok iyi oyunculardan olusuyor. ancak beni dusunduren onlarin ne kadar iyi takim oldugu degil de bizim eksiklerimiz. stoper mevkinde bir futbolcu azlığı mevcut. allah korusun 3 stoperimizden birine bir şey olursa diken üstünde olacağız her maç. bunun yanında sol bekte efsane haline gelmek üzere olan riera aslında bir sol bek değil ve bu yüzden içimizde hep bir ürperti ile izliyoruz adamı. belki de en önemlisi sneijder'in takıma ne kadar sürede alışabileceği ve de fildişi sahillerinin finale kalması durumunda drogba'nın bizim takıma en erken schalke maçından sadece bir hafta önce katılabilecek olması. yani evet muhteşem iki yıldızımız var ancak bu yıldızlar schalke maçına kadar takıma alışabilecek mi, muamma.

    bu yüzden işimiz çok kolay değil ama çok şükür rakibimiz barcelona, real madrid sınıfından bir takım değil ve olabilecekleri en kötü durumdalar şu anda. yatıp kalkıp dua ediyorum bu maç için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın