• 6913
    şimdi şöyle bir beyin açmak isterim;

    eğer biz gruplardan çıkamasaydık ne drogba ne sneijder bugün bu takımda olmayacaktı. belki de clujdan bir gol yeseydik şu anki tarihi kırılma yaşanmayacaktı.

    işte böyle küçük gibi görünen hatalar bazen bir takımın kaderinin değişmesinde rol oynar.

    futbol gibi bir oyunda hele ki 21. yüzyıl şartlarında artık hata yapma olasılığı yüksek olan oyuncularla başarıya gitmek imkansızlaşmıştır.

    bugün galatasaray artık önündeki 3-4 yılda şampiyonluğu garantileyecek bir kadroyu yaratmalı ve rakiplerinin ulaşamayacağı bir maddi imkana ulaşmalıdır, ulaşacaktır da.

    zaten hesaplandığında bu sene şampiyon olunup şampiyonlar liginde de gruptan çıkabilirsek maddi olarak alacağımız futbolcuların varlığıyla ligdeki şampiyonluğa 5-6 sene daha ambargo koymamız demektir, tıpkı manchester united'ın 2000'li yıllarda yaptığı gibi.

    şu andaki takım hayaller ötesi gibi görülüyor ama bu sene sonu şampiyon olmamız durumunda seneye geleceklerle yaklaşık 5-6 yıllık bir şampiyonluğa ambargo koyacağız.

    bence öyle böyle adamlar gelmeyecek, şu anda gelse ne güzel olur dediğimi futbolcular kapıda sıraya girecek.

    dünya 2-3 sene içinde galatasaray'ın nasıl böyle bir takım haline geldiğini konuşacak.

    ünal aysal'ın 3 senede yapacaklarının sonunda kulüp öyle bir konuma gelecek ki ünal aysal bir ikinci kere daha başka seçilecek ve bu ikinci keresinde de artık takımın bütün tesislerini, alt yapılarını, stadlarını, dünya reklamını en üst düzeye çıkartacak ve takımı milyon dolarlar basan bir darphaneye çevirecek.

    galatasaray artık tutulamaz bir hale gelmiştir ve dağdan düşerken büyüyen bir çığ gibi avrupanın üzerine gitmektedir.

    bu sadece bir başlangıç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın