resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4270
    "ne diye adamın üzerine yürürsün" denilen futbolcu.

    ezikler (necip, oguzhan, vs.) stadda atmosferin de etkisiyle iyice sumuk gibi ezildiler. cunku bu adamlar genc oyuncular kendilerini mahallede turkiyenin en iyi takımında oynayan genc yetenek olarak falan tanıtıyorlar. adam bakıyor rakip kalede muslera kendi kalesinde mcgregor, taraftar, baskan, td, stad, drogba vs. "feda" falan diyen bir anadolu takımında oynadıgını anlıyor. ezik insanların nasıl hareket ettigini hepimiz biliriz, arkadan yaklasir, kendi kendine dikkat cekmeye calisir vs.

    bu adam dun aksam adam gibi futbolunu oynuyordu, 2 tane ezik (sokakta gormussunuzdur kangala yada alman kurduna havlayan fino tarzı ezik kopekleri) durduk yere havladılar. zaten macın basından beri art niyetli oldugu apacık belli olan yan hakemin de katkısıyla pozisyon melo nun kıırmız kartıyla sonuclandı.

    bu pozisyon bence onemli unal aysal, fatih terim, sampiyonlar ligi, transferler * derken bu yukselis karsısında bu tarz ezikliklere daha fazla muhatap olacagız, bu sorun olmayacak bence ama farkındalık onemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın