resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4268
    en iyi performanslarından birini gösterdiği maçlardan birinde atılan adam. bundan ziyade, kafamda ki en büyük çelişkilerden birine sebep olan adam. hayatımda çok az topçu için "kalması mı daha hayırlı olur gitmesi mi" tarzında böyle çelişki yaşadım. tükürdü - tükürmedi konusunda, ilk başta tükürdüğünü zanneden biri olarka daha sonra tükürmediğini gördüm. ki adamın hakeme çırpınışından dahi belliydi bu zaten. ama işte bir kere mimlenince, neyin üzerine yemin edersen et, inanılmıyor.

    bunlar işin faraziyesi tabi. asıl gelmek istediğim nokta. tamam, özcimbomlu gençleri bizde severiz, sahip çıkarız, saygı gösteririz. ama n'olur, "melo gitsin abi yeter yaa, aslan gibi yekta 'mız var" olayına girmeyin abi. yapmayın. hepimiz az çok futboldan anlayan, gerek tribün gerek amatör oyunculuk geçmişi olan insanlarız. göz var nizam var. melo ve yekta 'yı eşdeğer görüp, o giderse yekta var demeyin. üzülürsünüz bu hayallerle, özcimbomlu topçu fetişistliğiyle.

    bir sözlük dostunun da dediği gibi: "yerine yaya toure alınacaksa, gidebilir..." diyebileceğim topçu.

    (not: bu söylediklerim, melo'nun herzaman olmasa dahi genel olarak dün geceki performansına yakın performanslar sergilemesi halinde geçerli olup, kötü oynayan bir melo'ya körü körüne sahip çıkmayacak zihniyette biri olmadığımın bilinmesini isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın