• 6888
    2012 - 2013 sezonu öncesi:*

    - hamit altıntop: türk milli takımında oynayan en kariyerli futbolcu. schalke, bayern munich ve real madrid gibi kulüplerde oynamış, alman disipliniyle yoğrulmuş taş gibi bir orta saha oyuncusu.

    - burak yılmaz: türkiye'nin tartışmasız en iyi golcüsü. son iki senede yakaldığı çıkış ve gösterdiği performans gerçekten inanılmaz. milli takımımızın en büyük gol silahı.

    - dany nounkeu tchounkeu: anadolu'nun kaplanı. 2011 - 2012 sezonunda özellikle büyük takımlara karşı büyük futbol oynadı. hem müdahaleleri hem de hızıyla tam bir taş. gelecek vadeden önemli bir stoper.

    - wesley sneijder: herhangi bir tanım yapmak kariyerine karşı saygısızlık olur.

    - dider drogba: :) *

    galatasaray'a gerçekleşen transferleri sonrası:*

    - hamit altıntop: eski hamit değil. sahada varlığı yokluğu belli olmuyor. zaten kendi takımımda istemezdim. ona bu paralar verilir mi ?

    - burak yılmaz: trabzonspor'da o kadar golü babam da atar. son vuruşları çok zayıf, 40 pozisyona giriyor 3ünü atıyor. ayrıca emek hırsızı. ona bu paralar verilir mi ?

    - dany nounkeu tchounkeu: kademe hatası çok yapıyor. savunmada ayagında çok top tutuyor. ujfalusi varken çok gereksiz bir transfer. küçük takımın büyük topçusu. ona bu paralar verilir mi ?

    - wesley sneijder: dalga mı geçiyorsunuz yahu bu adam 1 buçuk senedir neredeyse hiç top oynamıyor. hatta kronik sakat bu adam. gelse gelse tatil yapmaya geliyordur. ona bu paralar verilir mi ?

    - dider drogba:* ulan adam futbolu bırakacak, ahı gitmiş vahı kalmış siz bu adamı getiriyorsunuz. başarıya doymuş artık bu adam. ayrıca kendisi artık eski drogba da değil, çok yaşlandı yahu. ona bu paralar verilir mi ?

    krasic'in dünyanın sayılı kanatlarından biri olarak türkiye'ye getirildiği, dirk kuyt transferinin gerçekleştirilmesi çok güç bir transfer başarısı olarak görüldüğü ve raul meireles'in çilek muamelesi gördüğü ülkemizde, yukarıdaki transferleri fenerbahçe yapsaydı, fenerbahçe'ye gerçekleşen transferleri sonrası yapılacak yorumları hayal bile edemiyorum.

    nitekim bu yapılan transferlerin her biri en az bir hafta 10 gün süreyle spor medyasını ve dahası gereksiz çeneleri yoruyorsa, bugalatasaray'ın büyüklüğünü, doğru yolda olduğunu ve psikolojik olarak rakiplerini yerle bir ettiğini gösterir.

    bir kez daha bizlere böyle bir takımı izleme fırsatı verdiği için önceünal aysal'a ardındansa imparatora defalarca kez teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın