resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4257
    27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçında haklı veya haksız yere kırmızı kart görmüş olan futbolcumuz. yav arkadaş maça bireysel ve takım olarak süper başlamışsın, rakibi eziyorsun, skor dahil her türlü istatistiklerde öndesin ne bok yemeye elin bebesiyle takışır, kırmızı kart görürsün. zaten hemen hemen benzer olaylar neden ile ortalık karışmış, fenerliler ortalığı birbirine sokmuş, olanlar olmuş. bir insan hiç mi etrafından ders almaz, bu kadar bencilce, kafasına göre davranır. riera ile kavga ettin eyvallah dedik, takım arkadaşı dedik, aile arasında olur dedik, dedik oğlu dedik. ama bu olay bence bardağı taşırmıştır. her zaman demişimdir futbolun bir kısmı da "kafa" ile oynanır. melo atıldığı ana kadar fizik ve kondisyon olarak ne kadar iyi oynadı ise bir o kadar da kafasızca bir hareketle takımını eksik bırakmış ve bana göre ihanet etmiştir. bu olayın başka bir izahı yoktur. zaten leş yiyiciler takımın etrafında dolanıyor, millet ortalığı karıştırmak için elinden geleni yapıyor. bu kadar olay yetmezmiş gibi bir de bu hareketi yapıyorsun.

    riera olayında fatih terim melo'yu affetmedikleri tarzında bir açıklama yapmıştı. o olayların üzerine melo'nun bu hareketinin kabul edilebilir bir olay olduğunu düşünmüyorum. onu seven ve destekleyen bunca taraftara resmen ihanet etti. başka bir şekilde ve başka bir maçta kırmızı kart görse idi insanlar bu denli tepki göstermezlerdi. ancak gerek kartı görüş biçimi gerek gördüğü maç ve daha önceki vukuatlarından dolayı hem kendine hem takıma yazık etti.

    konunun objektif olma ile falan uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır. böyle bir şekilde kart görmenin ve bu şekilde davranışların sürekli hale gelmesinden ötürü melo'nun mazur görülecek bir tarafı kalmamıştır benim gözümde. bu şekildeki disiplinsizliklerin telafisi imkansızdır. ve daha önce de hem bizim klübümüz hem farklı klüplerde de görüldüğü gibi bir kez olayları affedip, üzeri örtüldükce ileri ki zamanlarda daha farklı boyutlarda cereyan ediyor ve yine zararı klüp görüyor. bundan ötürü bu olayda gs camiası tavrını net bir şekilde ortaya koymalı ve gerekenleri ivedi bir şekilde yapmalıdır
App Store'dan indirin Google Play'den alın