resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4239
    yapmadığı hareketten (tükürme) bilmem ne kadar maç ceza alacak. hakem raporunda 'tükürdü' diye yazdıysa yapacak bir şey yok. hakem raporu önemlidir yanlış da olsa uygulanmalı, idi. neden idi?
    -çünkü tahkim ve pfdk meireles olayında sıçmışlardı. yedikleri halt sebebiyle alacağı ceza merak konusu. her ne karar alırlarsa tartışma konusu olur bu.

    ama eğer ağır bir ceza verilirse galatasaray olarak hiçbir şekilde tahkim'e falan itiraz etmemeliyiz.

    görüntüleri izledim ve melo'nun tükürdüğüne inanmıyorum. kırmızı karttan sonraki hareketleri çok samimiydi. eğer oğuzhan* yalan söylüyorsa yapabileceğimiz tek şey bela dilemek. eğer oğuzhan'ın başına bir şey gelirse bu olaydan bileceğim.

    neyse şimdi geliyorum esas konuya ; fatih terim'in kendisi hakkında kararı. ben melo'nun tükürdüğüne inansa bile artık melo'nun kadroda olacağını düşünmüyorum.
    bunu yekta'yı kötülemek için söylemiyorum ama yerine yekta kurtuluş oynadığında melo'nun değerini anlayacağız. defansif olarak yekta yetersiz. bu açık bir gerçek.
    orta sahada sneijder - selçuk'u düşünün yanlarına bence melo olur, yekta olmaz.

    bence yapılması gereken melo'dan yine faydalanmaya devam etmek. geçen seneki gibi olmasa da hala mevkisinde oynayabilecek tek isim melo.
    fatih terim'in kararını merakla bekliyorum.

    melo seneye gitmeli tekerlemesini söylemeyeceğim.
    zaten gidecek.

    edit: büyük adamsın imparator.
App Store'dan indirin Google Play'den alın