resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4217
    27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçında kırmızı kart gördüğü pozisyonda gereksiz yere münakaşaya girmiştir ve doğal olarak bundan ötürü kendisi bir nebze eleştirilebilir ancak, kırmızı kart görecek hiçbir hareket yapmamış olduğundan dolayı kendisinin ve en başta takımımızın hakkı yendiği için felipe melo'ya taraftar olarak sahip çıkmaz boynumuzun borcudur.

    sezon başından beri formsuz, hataları da oldu, maçta da gereksiz yere tartışmaya girdi şu oldu da bu oldu da tamam eyvallah ama bu adam kırmızı kartlık bir şey yapmadı, o yüzden haklı olarak kırmızı kart görmüş gibi eleştirilmesi insafsızlıktır, yamyamlıktır, ibne basının ekmeğine yağ sürmektir.

    raul meireles denen efendi hazretleri hakeme yakın mesafeden tükürükler saçarak konuşurken ve saha sola top işareti yaparken kırmızı kart görmesine rağmen şikeciler yeri göğü ayağa kaldırıp kendilerini haklı çıkardılar, uluslararası düzeydeki bir hakemimizi de resmen itin götüne soktular ki ne kadar taze daha bu olay.

    şu şartlar altında daha hala melo'ya arka çıkmayan, takımın hakkını korumayan, hatta daha da ileri gidip hala ısrarla melo'ya hem de sözlük ortamında küfreden varsa bülent uygun'a havale ediyorum kendilerini...

    http://www.youtube.com/...;v=Nx0U_rzuC6s#t=33s
App Store'dan indirin Google Play'den alın