• 6874
    bu takımın tek sorunu var arkadas tek sorunu.

    ileride top tutamıyoruz. geçen seneden bu seneye değişen tek şey bu.

    bu sorun da forvet hattındaki oyuncuların modelinden kaynaklanıyor. burak yılmaz top tutan bir adam değil. dur önce bi oku hemen saldırma. burak iyi oyuncu, hatta çok çok iyi oyuncu ama burak'a topu verdinmi bir daha unut sen o topu. adam top ile buluştu mu, kalenin 30 metre çaprazında taç çizgisi kenarında da olsa direkt kaleye yöneliyor.

    umut da keza öyle. çift ciğerli, pres yapıyor, enteresan şutlar atıyor ama umuta verdiğin topu umut kaybetmeden 5 saniye ayağında tutamaz.

    forvet oyuncularından en az birinin ileride 3-5 saniye topu tutup, desteğe gelen arkadaslarından birine servis edebilmesi ne demek biliyor musun? orta saha oyuncularından en az birinin hücuma çıkması demek. beklerinin bindirme yapma olanağı bulması demek. stoperlerinin savunmayı oturtması demek.

    hatırla abi geçen seneyi. necati alırdı topu ayağına, kaptırmazdı. beklerdi beklerdi ve takım tamamen rakip sahaya yerleşince en uygun arkadasına servis ederdi. keza elmander de öyle. melo'nun attığı golleri veya girdiği gol pozisyonlarını tek tek aç incele. elmander'in kadıköy'de fener'e attığı golü tekrar tekrar izle.

    işte bu yüzden bu takımın öncelikli ihtiyacı nitelikli bir stoperden ziyade ileride top tutabilen bir forvet. drogba da bu konuda dünyanın en iyi isimlerinden birisi.

    bak emin ol, drogba gelsin, oynamaya başlasın, hem daha az gol yiyeceksin, hem melo hamit ve selçuk'un performansı artacak.

    en kralından bir çilingir oyuncun da var artık oyunun sıkıştığı anlarda * :)

    bütün bunlara rağmen maç kaybedersin sonuçta spor bu. ama emin ol drogba'lı sneijder'li galatasaray sana geçen sezonki * galatasaray'dan 10 misli daha fazla tat verecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın