• 6861
    bana öyle geliyor ki 2013 yazında tıpkı 2011 yazındaki gibi büyük bir revizyon yaşayacakmış gibi görünen takım. galatasaray yönetimi vites büyütmek istiyor. takımın formsuzluğu da eklenince kaçınılmaz gibi duruyor bu. ancak şimdilik tek amaç şampiyon olup şampiyonlar ligine katılmak. malum ekonomik sebepler.

    kalacaklar:
    muslera: her ne kadar bu sezon çok gol yese de sadece yüksek bir bonservis teklifi olursa gider. yoksa gitmez. kalması akılcı olur.
    dany: iyi bir oyuncu ancak yerine ujfalusi gibi daha bilgili ve lider bir stoper gelirse yedeğe çekilir. gönderilmesi doğru olmaz. mükemmel bir hamle oyuncusu bana göre.
    riera: gitmek istemezse ve sol bek alınmazsa, riera'da sol bekte böyle oynamaya devam ederse kalır.
    amrabat: dünya kadar para verildi. çabuk kestirilip atılacak bir oyuncu değil.
    sneijder: söylemeye gerek yok.

    gitme ihtimali yüksek olanlar:
    baros
    ujfalusi: artık futbol falan oynayamaz. zaten sözleşmesi de bitiyor. kalırsa teknik ekibin yeni üyesi olarak kalır. ben kalmasını istiyorum. gençlere çok şey öğretebilir.
    eboue: formsuz. kafası başka yerde. çok iyi bir oyuncu ama fatih terim formsuz eboue'ye bir sezon daha katlanamaz. gitmek istediği yere gidecektir.
    elmander: sakatlık çok kötü etkiledi. kolayca silinecek bir oyuncu değil ama gerçekten drogba ayarındaki bir oyuncu düşünülüyorsa yollar ayrılabilir.
    melo: bu sezon 3 ay peşinden koşmamızın sebebi geçen sezonki inanılmaz performansıydı. bu performans ile bu yaz yönetim en fazla 3 gün peşinden koşar. anlaşılmazsa juventus'a döner. yerine daha iyisi alınabilir ya da orta sahadaki sneijder'in etkileyeceği yeni dizilişe göre yekta ile de devam edebiliriz.

    bunun yanında as yerli oyuncular bir kenara gökhan zan, yekta kurtuluş gibi kaliteli yedekler ile profesyonel seyirci sabri sarıoğlu ve zorunlu hallerde kullanılabilecek hakan balta dışındaki gereksizler(furkan, çağlar, aydın ve belki de engin ve emre) gönderilirse iyi olur. boşuna kalabalık ve maaş yükü olmamış olur. adamlara bir tane ptt 1. lig takımına karşı oyna diyorsun oynamıyor. durmaları anlamsız.

    sonuç olarak yönetim kaliteyi yükseltmek istiyor gibi görünüyor. bu yüzden başta yabancılar olmak üzere yazın büyük değişiklikler olabilir. hem kontenjanı düşürürler hem de elmander yerine drogba gibi seviye yükseltici hamleler yaparlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın