• 6857
    kesinlikle forvet ihtiyaci olan takim. cok acil olmasa bile sene sonu elmander, burak yilmaz, umut bulut üclüsü kalsa bile bu takima forvet sart.

    su tabloda su an 3 tane forvetimiz var. sercan ve baros bu sene yok. sonrasi zor. http://de.uefa.com/...067/squad/index.html

    cift forvet oynayan takimlari hele ki sampiyonlar liginde oynuyorsa 4 forvetten assagisi kesmez. bu cok net. iceride oynayacagimiz schalke maci sonrasi yanlis hatirlamiyorsam kart sinirinda olan burak yilmaz, cezali duruma düserse ve umut bulut johan elmander ikilisinden biri de sakatlanirsa yapilcak bir sey yok. hadi diyelim sakatlanmadilar. bu iki futbolcu sampiyonlar ligi gol kralinin yoklugunda o macta bize yeteri katkiyi saglayabilecek mi? hatta bu ücünden biri uzun süreli sakatlik gecirirse elde iki forvet kaldigi takdirde formsuzluklari ve alacaklari olasi kart cezalarinda yerlerine kim oynayacak?

    sonucta lig icin bile kritik bir halde su an forvet mevkiisi. fatih terim'in cift forvetten vaz gecmeyecegini düsünüyorum ve elde üc forvet olmasi bu sistemi zorluyor. ücünden biri sakatlansa, diger ikisi oynarken yedek kulübesinde alternatif yok.

    simdi bir de sampiyonlar liginde üst tura cikmis bir kac rakibimize bakalim. kac forvetleri var.

    celtic: http://de.uefa.com/...050/squad/index.html
    malaga: http://de.uefa.com/...069/squad/index.html
    schalke: http://de.uefa.com/...388/squad/index.html
    porto: http://de.uefa.com/...064/squad/index.html
    milan: http://de.uefa.com/...058/squad/index.html
    arsenal: http://de.uefa.com/...280/squad/index.html

    tabii ki burda önemli olan takimlarin sistemleri, kac forvetle oynadiklari ve forvetlerin santrafor veya kanat forvetleri olup olmadigi. 3 forvet oynayan takimin kadrosunda 7-8 forvet olmasi bizim de kadromuzda 8 forvet olmasi gerektigi anlamina gelmiyor elbet. misal 5'li ortasaha ile tek santrafor oynayan takim elinde zaten 5 tane forvet bulundurmaz tipki borussia dortmund gibi. http://de.uefa.com/...758/squad/index.html

    fakat onlar da sadece robert lewandowski ile sezona baslayip sezon basinda lucas barrios'u sattilar ve su an lewandowski'nin alternatifi yok. onun icin de son iki senenin lig sampiyonu borussia dortmund bu sene bundesliga'da yok. cünkü alternatifsiz kadro uzun bir maraton olan ligi kaldiramaz.

    tek santrafor oynayan diger takim bayern münich o bölgede 3 büyük isimle ilerliyor. mario gomes, mario mandzukic, cladio pizarro.
    http://de.uefa.com/...037/squad/index.html

    neyse gelelim galatasaray'a. bizim su an stoper ihtiyacimiz var mi? olsa bile su an icin sıkıntılı bir durum stoper almak. defans hatti kaleciyle uyum saglayana kadar büyük sorunlar yasanabilir. o yüzden semih ve dany ikilisi yeterli. olasi sakatliklarda hakan balta hem sol bek hem stoper, ujfalusi ve gökhan zan idare eder. stoper transferini sezon sonuna birakmakta fayda görüyorum. sol bekte riera oynasa bile, hatta yoklugunda hakan balta oynasa bile sampiyonluga etki edecek kötü bir durum meydana gelmez. fakat forvette bir sorun olursa, tamamen hücuma odakli bir sisteme kurulmus bu takim sorun yasayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın