• 18
    11/12 sezonunda çoğunlukla oynadığımız taktiksel dizilim. her ne kadar geçen sezon oynadığımız oyun hep 4-4-2 diye lanse edilmiş olsa da, emre çolak ve engin baytar kanat oyuncusundan çok merkez ve orta saha özellikli olduğu için esasında oynadığımız oyun genellikle 4-3-1-2 oldu. oyunu kanatlara yıkma ihtiyacı olduğunda aydn yılmaz'ı kullanıp 4-4-2'ye geçiyorduk.

    bu sezon başlarken yapılan hamit ve amrabat hamleleri gerçek bir 4-4-2 oynama isteğinden kaynaklandı ancak; her iki oyuncudan da sezonun ilk devresi itibariyle yeterli verimi alamayışımız ve oyuncu karakterlerinin fatih terim'in oynatmak istediği 4-4-2'ye tam olarak uygun olmayışı sebebiyle iyi futboldan uzaklaştık ve devamında takımın kalitesi artmış olmasına rağmen çok puan kaybettik.

    engin baytar'ın sezon başında 11 maç ceza almasından sonra beklentilerin altında kalan geri dönüşü, melo'nun beklenmeyen kötü performası geçen sezon orta sahada şiir gibi pas yapan takımın yok olmasını beraberinde getirdi. yaratıcı oyuncu eksikliği ve gerçek 4-4-2'ye geçişin sağlanamayışı, az kalsın fatih terim'i tek santrofara geçerek orta sahayı kalabalık tutma hamlesine mecbur bırakacaktı.

    wesley sneijder'ın transferi, dünya çapında iyi bir oyuncuyu transfer etmenin çok daha ötesinde bir anlam taşıyor. nihayet geçen sezon bizi başarıya taşıyan, takımın oynamayı bildiği ve sevdiği 4-3-1-2'ye geri dönmemizi sağlayacak. sneijder'in takıma monte edilmesiyle birlikte geçen sezon bıraktığımız noktanın üzerine gecikmeli de olsa çıkabileceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın