• 6817
    hoca çift forvetten vazgeçmez. ya sneijderi sola atıp 4-4-2'ye devam edecek ya da 4-3-1-2 yapacak.
    eğer çünkü sezon ortasında 4-3-3, 4-4-1-1 gibi radikal değişiklikleri yapmak istemez.
    bence en güzeli 4-3-1-2. hem bu sistemde sneijder'den max verim alınır. oynamayı sevdiği, en iyi bildiği yerde önünde iki tane hareketli forvetle çok iş yapar. uzaktan şutu olan, çalım atan araya oynayan, uzun mesafeli diagonal ters pas yapabilen bir oyuncuyu neden sol kanada hapsedelim. üstelik sol açık nosyonu yok. çok hızlı ve deparlı değil.

    ayrıca hazır eboue yokken ve elmander eski formunu yakalamışken ben elmander burak tercihini isterim.

    ayrıca takımın stoper ve sol bek ihtiyacı olduğuna inanmıyorum. eğer oyunu daha fazla rakip sahada oynarsak, yani daha fazla hücüm edersek defans da orta saha da rahatlayacaktır. bizim sorunumuz oyunu rakip sahaya yıkıp, orada baskı kurup devamlı atak sürekliliğini kuramamak.

    büyük takımlar özellikle kendi sahalarına bunu yaparlar. top devamlı rakip sahada oynanırsa maç boyunca gelecek 4-5 atağı semih-danny- riera halleder.

    sadece stoper için belki yedek alınabilir. semih veya danny'nin sakatlığından dolayı. bence transferi sonladırıp hücumda daha fazla nasıl etkin oluruz üzerine yoğunlaşmak lazım.

    çünkü bu yıl oynadığımız 18 lig 6 şl 2-3 türkiye ve 1 süper kupa maçlarında adam gibi hücum edip rakibi boğduğumuz maç sayısı yok gibi. bence en iyi maç gene fenerle sezon başındaki süper kupa maçıydı.

    beşiktaş kadar hücumda çoşkulu, tempolu oynamıyoruz. tempo, baskı, akın sürekliliği, oyunu rakip sahaya yıkma. bizim esas derdimiz bu.

    üstelik bu riski aldığımızda açık alanda hızlı stoperlerimiz de var. danny, semih açık alanda etkili stoperler.

    muslera-riera-semih-danny- sabri-melo-selçuk-sneijder-burak-elmander (eboue afrika kupasında dönünce riera,melo,elmander'den biri yedeğe çekilebilir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın