• 2550
    galatasaray lisesinden çıkan takımdır. tıpkı ali sami yen gibi. ne galatasaray lisesindenim, ne de bi bağlantım var ama gerçekte budur bana göre.
    hep deriz diğer takımlardan farklıyız bir kültürümüz var ya da biz 1905te kurulmadık çok daha eski ve köklü bi kulübüz. deriz di mi bunları? bunları sağlayan da o lisedir. ölümsüz kurucumuz dediğimiz adına şiirler yazılan, her galatasaylı için ilah durumundaki ali sami yen'de oradan çıkmadır. kulübü o kurmuştur ve yıllar içerisinde belirli şeyler oturmuştur değişe değişe. şimdi çıkıp liselilerden arındıralım nedir? sizi bilmem ama ben bu hakkı kendimde görmüyorum. ne olacak liselilerden arınacakta aziz mi gelsin başımıza ya da tüpçü? büyük ihtimal son yazılanları ve yıllardır okuduklarım kadarıyla bu entry baya of alacak ama ben böyle düşünüyorum.
    mesela sabancı ya da koç'u düşünün. her zaman yönetim kurulu ya da ne bileyim cart curt bu aile fertlerinde olacaktır, bazı profesyoneller dışında. ama bu şirketler kötü gitse de o ailelerin olacaktır, o ailelerindir çünkü. belki size çok saçma gelecek ama bana durum aynen buna benzer geliyor. takımın, spor kulübünün adı zaten liseden geliyor. bana göre lise kapsar yani kısaca kulübü. ha zaten hiç kimsenin de gücünün bunu değiştirmeye yeteceğini sanmıyorum. iyi ya da kötü o adamların elinde kulüp ve öyle de olacaktır.
    ayrıca fatih terim de nitekim benim için de ilah konumundadır ve galatasaray denince benim için de her zaman aklıma o gelir. ben de asıl olanın o olduğunu düşünürüm ama kimse kusura bakmasın fatih terim taraftar tarafından ne kadar sevildiğini bilerek yaptığı o açıklamayla yönetimi, başkanı taraftarın önüne atmıştır bana göre. neden orada söylendi bunlar? çok mu zor başkana bunları ya da diğer isteklerini söylemek? ben sanmıyorum ki başkanla ya da kimle gerekiyorsa konuştu ama yok olmaz dendi. diyemezler ki, deseler de o durmaz bu sefer. bunları biliyoruz bence. bu yüzden son yapılan açıklama bana göre yanlıştı ya da yanlış yerdeydi.
    ha bir de kim bu bülent tulun abi? nasıl bu kadar problem oluyor koca fatih terim'in önünde ben anlamıyorum. olay tek isim değil bence. tek isimse de ali dürüst olsun, adnan öztürk olsun ne biliyim kim bu bülent tulun, ne adammış harbi anlamadım.
    belki tamamen galatasaray başlığıyla ilgili olmadı entry ama ben böylece buraya yazmak istedim. saygılar...
    tamamını okuyan olursa da, varsa farklı düşüncesi ki eminim okuyanların çoğunun olacaktır gelin konuşalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın