• 627
    türk'ün neresi doğru ki spor basını doğru olsun anasını satayım. gerideyiz bile denemeyecek vaziyetteyiz. geride olmak için aynı yolda olmak gerekir. biz daha en başında sapıyoruz yoldan. olması gereken neyse biz onu asla öğrenemiyoruz.

    elle tutulur kaç adam var spor basınında ? saymaya kalksan bir elin parmaklarını geçmez. he bir elin parmaklarını geçmez diyoruz da onlardan bi tanesinin adını versen milyon tane tartışma döner anında.

    kuklaların kuklası olmuş adamlardan oluşan bir basın bizimki. en başında taraf olmak gerekiyor sanırım bu grubun içinde barınabilmek için.

    herkes yanlış yolda olduğunu biliyor eminim. bu kadar bariz şekilde aptal olamaz kimse. ya da bu kadar bariz şekilde aptal yerine koyulamaz bir millet. işin acı tarafı da bu ya zaten. bu ülkede işler böyle gidiyor ayağına yapılıyor bunlar.

    yanlışı herkes görüyor, yanlış yapanda yanlışını biliyor ama düzeltecek ne bir hamle, ne bir uğraş, ne de bir istek var. böyle gelmiş böyle gidecek. yani daha çok görecez ekranlarda cacık yapanı, bas bas bağırarak tarafını belli eden insanları, içip içip ekrana çıkan adamları.

    hani bir laf var ya ''uyu güzel ülkem uyu'' diye, işte bu ülkede kimse uyumuyor. herkes işin farkında ama alışmışız artık, işleyen düzen yanlış da olsa boyun eğmeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın