resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1033
    öyle büyük bir futbolcudur ki; pes fifa oynarken bu adamdan yediğim goller de kendimi gol yemiş saymıyorum. yapabileceğin birşey yok çünkü. ronaldoyla oynayan da, oyuncu değildir gözümde.

    messi mi büyük ronaldo mu sorusunun cevabı yok, harbiden yok. en azından henüz yok. bu adamın messi karşısında 4 senedir kaybediyor oluşu da sanırım sadece estetik ayrıntısında yatıyor. ingiltere'de iken bu adam çok daha estetik idi, kalem gibiydi, yılan gibiydi. real ile beraber vücüdunu çok geliştirdi, sanırım calvin klein yüzünü beckham'dan kapabilmek için vücudun üst tarafanı da çok geliştirdi, artan kilosunu telafi edebilmek için ise daha güçlü bacaklara daha hızlı vücuda sahip olmalıydı, ancak bunun yüzünden esnekliği ve estetikliğini kaybetti. messi ise estetikliğinden taviz vermedi, kıvraklığını artırdı ve toplumun gözüne daha hoş gelmeye başladı.

    elbette bir de sol-sağ ayak mevzusu var. sol ayaklı futbolcular her zaman daha estetik görülür, hareketleri beyinde ters simetri oluşturduğundan daha ulaşılmaz, yapılmaz görülür. ronaldonun daha hızlı, daha güçlü yapısı burda eksik kalıyor sanki. insanlara ronaldo'nun yaptıkları daha yapılabilir görülüyor. çok çalışıyor adam ya, çalışsak bizim de olurdu, boyumuz kadar sıçrar, topu kırar gibi şut çeker, milletin yanından tren gibi geçerdik gibi geliyor. bunlar sanki yetenek değilmiş gibi yani. seçimi yanlış oldu gibi, calvin klein yerine estetikliğini artıracaktı.

    o anlaşması ne oldu bilmiyorum, şu anda da aynı yoldan yürümekte ve emperio armani yüzü olarak vücudunu korumaktadır. furkan aldemir'e yaramadı ama cristiano ronaldo'ya yarayabilir kilo vermek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın