• 1024
    abilerim, kardeslerim ilk olarak ispanyanin galatasarayi diye bir kavram yoktur. bu biiiiir. neden? cunku galatasaray bir tanedir, esi benzeri yoktur, gonullerde bir numaradir.

    ikinci olarak barcelona, real madrid, liverpool, arsenal, vs. gibi takimlara asiri sempati duymak, hatta taraftari olmak kendi ulkelerinin adam gibi takimi olmayan insanlarin isidir. gel kopenhaga sokakta onlarca barca formali bebe gorursun. ayni forma ile munihte dolasan bir kisi goremezsin. keza londrada madrid formasi giyen bir ingilize rastlamazsin. elin cinlisi barcayi destekler, japon gider manchester formasi alir. sen almazsin. neden? cunku sen parcalidan baska forma giymezsin, giymemelisin. senin aslan gibi arman var tapman gereken.

    kaldi ki senin bu yucelttigin takimlara galatasarayim hem icerde hem disarda koymus, ellerinden kupalar almistir. sen hala neyin pesindesin?

    sen hala barca soyle, madrid boyle, liverpool soyle, manchester city boyle diye yaziyorsun. isiniz mi yok oglum sizin? galatasaraydan baska bir takima nasil taraftari olacak kadar sempati duyarsin lan? iki gun sonra sampiyonlar ligi yari finalinde bu adamlardan biri ile eslesirsen, nasil gidip mac basligi altina yazacaksin? kendinize gelin agalar. galatasaray sozlukte yaziyorsun. banane senin barcelona sevginden ya da nefretinden. git ispanyolca ogren, barcelona forumlarinda yaz.

    atarli abi oldum lan sizin yuzunuzden.

    edit: barca veya benzer baslik altina yazan herkese degil sozum, galatasaray sozlukte barca, ronaldo, messi, madird, arsenal, liverpool, vs. gibi konular uzerine isi kavga boyutuna getirecek entryler giren arkadaslara. yanlis anlasilma olmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın