• 149
    wesley sneijder takıma sınıf atlatabilecek türden bir yabancı olduğu için hadi ses çıkarmıyorum ama;

    önümüzdeki sezon yabancı kontenjanı daralacak iken neden hala yerli isimler gündeme çıkmıyor hiç?

    senin beğendiğini ben beğenmem, benim beğendiğimi sen beğenmezsin biz tartışırız yine de, alper potuk olsun, serdar aziz olsun, ömer toprak olsun, bir emrah başsan ha keza yine olsun yeter ki bir iki tane yerli futbolcu girişiminde bulunalım artık. zaten takımdan yabancı taşıyor, bir de sneijder peşindeyiz, bu iş olursa bir yabancı daha eklenecek fakat hala carlinhos'tan söz ediliyor. carlinhos kalitesiz demiyorum ya da gelmesin demiyorum ama yabancı sayısının serbest kalacağına dair rüya mı gördük de sürekli yabancı oyuncuların adı geçiyor?

    sezon öncesi transfer döneminde ofans-defans dengesinin kurulamadığından bahsetmiştik. bu hatanın bedelini yeterince ödedik, şansımız da yaver gitti, tüm takımlar döküldüğü için daha ağır bir bedelle karşılaşmadan 33 puanla lider bitirdik. 17 maçta 33 puan ile devreyi üçüncü sırada bitirmemiz gerekirdi normalde. şampiyonlar ligi grubumuzdan da bize zaten rakip olamayacak cluj ve braga gibi iki takımın bulunması ve manchester united'ın içeride cluj'a yenildiği son maç hariç 2-3-4 ve 5.maç haftalarında alenen bize çalışması sayesinde çıktık. kupadan saçma sapan biçimde elendik.

    defansta iyi giden ne var da bir direkt oynayacak stoper, bir yedek genç stoper, bir direkt oynayacak sol bek ve bir yedek sağ bek transferi henüz bitmedi? eboue kaç maç boyunca afrika'da olacak. sabri sarıoğlu ile sağ bek konusunda ciddi kabuslarım var. oraya bile adam lazım yani. eboue dönene kadar 3-4 maç iyi iş yapıp sonra yedek beklemeyi sorun etmeyecek bir oyuncu lazım. yekta kurtuluş'u idmanlarda sağ bek denemek gibi işler yapmıyorsak afrika kupası bitene kadar kevgir olan defansımıza sabri sarıoğlu faktörü de eklenecek.

    wesley sneijder'e hadi eyvallah diyoruz da, 2 as 2 yedek defans oyuncusu arayışlarımız ne alemde? ofans-defans dengesini bir transfer sezonu boyunca boşladık ve kredimiz tek dönem için yetti de idare eder vaziyetteyiz şimdilik. ara transferde de aynı hatayı tekrar edersek sezon bitmez kolay kolay.

    hareket biraz, hareket... akıllıca hareket hem de... hemen şimdi, lütfen !
App Store'dan indirin Google Play'den alın