resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 708
    kendisi bulunduğu yere hak etmeden, atama yoluyla getirilmiş bir şahsiyettir. nerelerden bağlantısı olduğunu bilmeyen kalmadı artık. ne yapmış ne başarmış da koca türkiye milli futbol takımı bu 'abi'ye emanet edildi anlamak mümkün değil.

    ikinci acı nokta da hak etmeden oturduğu bu koltukta 'eyyam'ın kralını yaparak, sözde tarafsız olma adına tarafgirliğin allahını yapmaktadır. 'sözde galatasaraylı' kimliğiyle tanınıyor ya, bu algıyı ortadan kaldırmak adına rakip kulüplerin sempatisini kazanma amacıyla abuk sabuk hareketler yapıyor. resmen galatasaray düşmanlığı yaparak, galatasaray futbolcularını hasır altı ediyor. bekir irtegünler, yok tunay torunlar ilginç ilginç isimlerle bir şeyleri ispatlamaya çalışıyor. bunca aydır milli takım hocası olan bu kişi 1 tane adam gibi yeni futbolcu monte edebilmiş midir takıma? herhangi bir vizyonu, misyonu var mıdır allah aşkına?

    istanbul büyükşehir belediyespor'dan türkiye a milli takımına dikey geçiş. belediye'de ne yapmış? 2 kere 12. bitirmiş ligi, bir kere 9. en büyük başarısı lig 6.sı olmak.

    istanbul büyükşehir belediyesi --------> türkiye a milli futbol takımı

    böyle beleşten, torpille, emek harcamadan bir yerlere gelen hangi adamdan bu memlekete fayda dokunmuş?

    insan evladı olan 4 dakikasını ayırıp şu videoyu bir izlesin ya. her konuda aptal yerine konulan insanlarız. böyle tiplerin insanlarla nasıl dalga geçtiğine bir kez daha şahit olun.

    http://www.youtube.com/watch?v=15gBNE_IyN4

    not: aynı çevreler bir gün bu adamı galatasaray'ımızın başına getireceklerdir. şimdiden tarihe not düşelim. bu adamın bize yaptıklarını unutmayın, aziz yıldırım'ın yapamadığı kötülüğü yapıyor galatasaray futbolcularının ruh halini bozarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın