resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 1036
    gelirse büyük iş. gelmesini de çok istiyorum tabii ki. kimilerinin aksine katkı vereceğini de düşünüyorum. hem de az buz değil, çok katkı. sınıf atlatır arkadaşlar sneijder... o tip bir futbolcudur.

    alacağı parayı da anlayabiliyorum. albert riera'yla aynı parayı mı alacaktı wesley sneijder? keşke öyle olsa. keşke hepsi aynı maaşı alsa. ama günümüz şartlarında mümkün değil böyle bir şey. sneijder'i getiriyorsan, verirsin.

    ancak, bu formayı metin oktay giydi, cevad prekazi giydi, gheorghe hagi giydi. bunu da wesley sneijder'e anlatsın birileri. onların kim olduğunu anlatsın. "bizi sevenleri üzmeyelim baba!"yı, "galatasaray, o senden daha vefalı!"yı anlatsın birileri. yani, bu formayı terletecek adam kim olursa olsun, bülent korkmaz'ın çıkık kolla oynadığını bilmek zorundadır. ona göre davranmak, ona göre antreman yapmak ve futbol oynamak zorundadır.

    wesley sneijder umarım gelecektir, ancak giyeceği formayı giyen en büyük isim olmadığını bilerek gelsin gelecekse.
    rasyonel olarak söylüyorum, gheorghe hagi kendisinden büyüktür.
    irrasyonel olarak söylüyorum, bülent korkamz, metin oktay, hasan şaş, baba gündüz, fatih terim kendisinden büyüktür.

    burası mersin idmanyurdu değil, kusura bakmayın. manchester united olmayabiliriz, ama o, işin 'istatistik' ve 'şöhret' kısmıdır. bir de kültür kısmı var. burada kimseden eksiğimiz yok. bu kültürü de wesley sneijder oluşturmadı. o, şöhretimizi arttırır. kültürümüze saygısı olacaksa, gelsin arttırsın. yoksa biz şöhretsiz de yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın