resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2679
    kendisinin koruması olarak lanse edilmek istemem ama bu transferlerin kendisi tarafından dillendirilmesi ve kap bildirimleri sanki başkanın oynadığı bir kumar gibi. hatta kulübün bu durumdan yarar sağladığını düşünüyorum. ne zaman bu gibi bir durum olsa taraftar ve medya bir anda hareketleniyor. belhanda transferi konuşulurken bir anda belhanda'nın adı unutuldu fenerlisi, beşiktaşlısı hepsi sneijder'i konuşmaya, yazmaya, çizmeye başladı. borsa veya ekonomi ile en ufak bir alakam olmamasına rağmen kulüp hisselerini hareketlendirmek adına böyle şeyler yaptığını düşünüyorum.

    kendisi kesinlikle çok akıllı bir tüccar ve dükkanının reklamını öyle yada böyle çok iyi yapıyor. sneijder harekatı ile btün avrupa tekrar bizi hissetti. italyan gazeteleri sneijder ve boateng haberleri ile iki senede ne kadar yol katettiğimizi gösterdiler bence.

    kendisini çoğunluğun tabiri ile transfer fiyaskoları ile birlikte çok başarılı buluyorum. olumsuz görünen hamlelerinin sonunda bile kazanıyoruz. türkiye liginde imajımızı kim sarsabilir ki ? fenerbahçe, beşiktaş veya diğer takım taraftarları veya yöneticileri akıllarınca bizimle dalga geçse ne olacak ? ben bu insanları sizler kadar takmıyorum. herkes istediğini söyleyebilir. ben sessiz kalırım sezon sonunda zaten benim yerime takımım gereken cevabı veriyor.

    bilmem farkında mıyız ama fatih terim ve ünal aysal içeride ve dışarıda tekrar saygı gören galatasaray'ı canlandırdılar. bence başkanın yapabileceği en büyük hizmet budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın