• 3
    internet üzerinde yaptığım araştırmaların hiç birinde, bu veya buna benzer bir sözün arsen wenger'in ağzından çıktığını göremediğim önerme türü.. gördüğüm kadarı ile bir kaç yabancı spor yazarı bu görüşte.. bizim blok yazarları bu köşe yazarlarının görüşlerini alıp arsen wenger'in sözüymüş gibi bloglarına taşıyınca, bazı sözlük yazarları da bunun üzerine atlamışlar kanati doğmuştur bende..

    haa... ben de bu görüşteyim o ayrı.. ama benim bildiğim arsen wenger böyle denyo bir laf etmeyecek kadar zeki bi heriftir..

    edit: yazdığım tam anlaşılamamış.. bu sözü içeren arsen wenger in ağzından yabancı dilde bir link yok ortada.. bu konudaki yabancı dil linkleri spor yorumcularına ait.. o yorumcular da arsen wenger şöyle dedi demiyorlar, kendi düşüncelerinin bu olduğunu söylüyorlar sadece.. kısacası bizim blogcular bu düşünceleri arsen wenger'in sözleri gibi çevirip yayınladıkları için türkiye kamuoyuna böyle yansımış olay.. bana arsen wenger böyle dedi diye yabancı dilde bir link verenin kırk yıl kölesi olurum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın