• 892
    sözlük, hayatım bombok. günde tek öğün dışardan söylenmiş yemek, günde bir paket yine zamlanmış sigara, saatlerce internetin başında yaptığım hiçbir şeyler, sabah uyuyup akşam uyanmalar... rüya bile görmüyorum kaç gündür, o kadar boş her şey. zihnimde yer edecek bir şey olmayınca böyle oluyor tabi.

    aşık olmak istiyorum bazen, sonra bakıyorum da dışarı çıktığım yok ki, okula da uğramıyorum. facebook'tan mı ekleyip tanışayım kızlarla lan, o da olmuyor. bak aslında var bi tane. kısa saçlı, çok tatlı bi kız. benle aynı bölümden, iki alt sınıf. aklımda yer edeli bir iki ay oluyor nerdeyse. uzun zamandır ilk defa bir şeyler hisseder gibi oluyordu onu gördüğümde. ama işi pratiğe dökmeye gelince üzerime çöken isteksizlik nasıl bir şeyse, anlatamıyorum işte, anlayamıyorum, lanet bir şey. ya reddederse? kaybedeceğim bir şey yok oysa.

    bu arada finaller de geldi çattı. derslerin birinden kaldım bile vize notundan yola çıkarsak. bir diğerinden devamsızlıktan kalmıştım zaten. diğerleri meçhul. okul da uzayacak, belli. tatil yaklaşıyor. staj yapayım diyorum ve aslında bir mail kadar yakınken her şey onda bile eyleme geçemiyorum. özgüven eksikliği midir nedir? ben böyle değildim.

    hiçbir şey yolunda gitmiyor diyorum da bunu derken bir şeylerin yoluna girmesi için bi bok yaptığım yok afedersin. yapamıyorum. bekliyorum mal gibi. sanki sihirli bir güç gelip her şeyi yoluna koyacak. çok beklerim!

    galiba çok uzattım, insan okumaya üşenir şunları. ah be sözlük. amına koyayım ben böyle hayatın. neyse, oturup bi film izleyeyim en iyisi ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın