resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2644
    şöyle bir durum var;

    kendisi gerçekten iyi bir başkan, her yönden. tam bir avrupalı zihniyetinde, kurumsallık, finansal başarı, marka değerini yukarılara taşımak gibi bir çok alanda çok başarılı, hem de dipteki bir kulübü bu şekile sokarak.

    #1137699'no lu entryde ailecek fanatik arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.

    sneijder olayı tamamen galatasaray'ın ismini duyurmak için yapılmış olabilir ve "eğer" bu amaçla yapıldıysa reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığında düşünüldüğünde başarıdır.

    ancak gelelim bir de madalyonun öteki yüzüne;

    ya bu amaçla yapılmadıysa?

    yani gerçekten sneijder ile anlaşıldı, artık bunu bilmek için medyum veya çok özel biri olmaya gerek yok, dün bütün herkes, sneijder'in karısından, kardeşine kadar herkes bunu belli etti.

    sonra ünal aysal televizyonda görüşmelerin ivme kazandığını söyledi ve görüşmeler kap'a düştü ve sonra bir olay oldu ve gündem tamamen değişti.

    sneijder kendi hesabından "tekrar inter ile idmana çıkmaktan mutlu olduğunu " bildirdi.

    şimdi bu ne demek? bu şu demek;

    her şekli ile anlaşılan sneijder gelmek için artık saat sayıyordu. yoksa bir adamın karısı kalkıp da istanbul'u çok seviyorum diye tweet atmaz.

    ama ünal aysal çıkıp açıkladı ve olay kap'a düşünce arkasından milyonlarca taraftar kulübü baskı altına aldı.

    burada da akıllı bir adam ortaya çıktı; sneijder'in menajeri.

    bu adam baktı ki taraftar uçtu, kulüp baskı altına girdi, bize gelen bir teklif yok diye tweet attı ve her ne hikmetse sneijder'den "inter ile idmana çıkmaktan çok memnunum" mesajı geldi.

    şu anda sneijder galatasaray'a gelmeyi kabul etti ve istiyor ama başkan aysal'ın yaptığı açıklama ile sneijder'in menajeri artık kulübün geri adım atmasının zor olduğundan ötürü şu anda naza çekmiş vaziyette, sneijder'in alacağını ne kadar yukarı çekersek o kadar iyidir mantığıyla hareket ediyor.

    halbuki şöyle olsaydı, sneijder ile anlaşılsaydı, imzalar atılsaydı. bütün bunlar olduktan sonra "başkan'ın ajandası" programı olsaydı, ünal aysal orada sanki anlaşılmamış gibi yapsa ve konuşsaydı, ondan sonra kap'a açıklama yapılsaydı ve saatler sonra sneijder galatasaray ile anlaştı denilseydi.

    ne menajeri çakallık yapabilirdi, ne de kulüp taraftarına verdiği sözün arkasında durmak için maddi zorluğu kabul etmek zorunda kalırdı, aynı zamanda istenilen reklam da yapılırdı ve reklam başarıya ulaşırdı, malesef şu anda reklam başarıya ulaşmamış gözüküyor - bana göre sneijder her türlü fedakarlık yapılarak alınacak orası ayrı ama kulüp zorda bırakıldı -

    şu anda kulüp kap olaylarından dolayı bugüne kadar çok çekti diye bence geri adım atamıyor ve menajerinin yukarı çektiği fiyat için orta noktayı bulmaya çalışıyor.

    yani birşey tam oldu olacak iken, işler zora sokuluyor.

    bu sneijder olur kaka olur başka biri olur, sonuçta işler böyle zora sokuluyor.

    edit: beni de zor durumda bırakıyorlar, (bkz: #1136896), o kadar şey söyledik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın