resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2643
    70 yaşında, sıfırdan kurduğu şirketi ile türkiyenin en zenginleri arasında yer almış, belçikadan türkiyeden bilmem ne nişanları almış, paradan para kazanmasını bilen, yaklaşık 20 aydır başkanlık yapan, daha önce kaka, forlan, reyes vukuatları sayesinde tecrübe kazanmış ve bu kadar zeki bir adamın yaptığı her şeyi belli bir plan program çerçevesinde yaptığına eminim.

    bu adamın öncelikli amacı galatasarayın prestijini yükseltmek. başkan moratti ile yemek yedim, sonra galliani aradı onunla bir kahve içtik vs... asıl bunlar psikolojik üstünlüğü ele geçirtir adama.

    normal şartlar altında ne kaka'nın ne de sneijder'in galatasaraya daha doğrusu türkiye ligine gelmemesi lazım. nedenleri ile ilgili olarak 100 sayfa yazılabilir ama en basitinden tüpçü, aziz ve türkiyenin modern bir katar olarak görülmesi yetecektir. bu adamlar ancak q7 gibi ya işi bittiğinde ya da roberto carlos gibi 35 yaşında gelirler buralara. sneijder gibi adamı 28 yaşında getirebilmek, getiremesen bile bunun uğraşılarını bütün avrupaya duyurmak çok önemlidir. bu sayede galatasaray 1.sınıf elit takımlar arasında yer alabilir.

    kakanın transfer döneminde bütün avrupa bu konuyu işledi. şimdi bütün avrupa yine bizim haberlerimizi konuşuyor. bu transferin olmaması çok da önemli değil, çünkü hedefleri büyük koyarsan ve bu doğrultuda ilerlersen bugün sneijder olmazsa yarın bir başka isim elbet olacaktır. her ne kadar asıl hedef yıldız adayı gençlerin transferi olmalıysa da bu tür isimli yıldızların takımdaki varlığı, diğer transferlerin yapılmasında çok büyük kolaylıklar sağlar.

    ünal aysal zeki adam. bu transfer kesin bittiği için, bitme olasılığını çok yüksek gördüğü için değil, galatasaray ismini avrupanın gündemine taşıdığı için kapa bildirildi transfer görüşmeleri.

    olan biz taraftara oluyor diye düşünsek de bu uğurda biz de üzerimize düşen görevi yapmalı ve sabretmeliyiz. çünkü bu doğrultuda gidersek çok kısa bir süre sonra gerçekten bu boktan ligde yer almamıza rağmen avrupanın en elit 10 takımından birisi olacağız.

    ps: bu entry tamamen sneijderin gelip gelmemesinden bağımsız yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın