• 134
    sneijderi alabilecegimizi dusunmedigim donem. simdi gercekci bakmak lazım adam ne kadar sakatlık da yasasa daha avrupa piyasasında adı fazlaca anılan bir oyuncu. bizden önce daha ingiltere ligi var ispanya ligi var fransada psg'si falan var, yani bizden önce onu kapacak cok takım var. daha cok benzer pozisyon transferinde adı duyulmus bir adam alınacaksa bu en fazla diego olur gibime geliyor cunku onu daha ust duzey liglerden isteyen cıkmayacaktır. ya da henuz daha genc ve potansiyelli bir oyuncu secimi yapıp gelecege dair bir yatırım yapabiliriz.

    stoper ihtiyacımız oldugunu dusunmuyorum suan icin, en azından oncelikli olarak. takımımızın en buyuk transferi hamit, elmander ve amrabat olacaktır. burak zaten formunda, ona kanatlarımız ayak uydurdugu surece hucumda bir 10 numara aldıktan sonra cok cok etkili olacagımız kanaatindeyim. gozunu seveyim amrabat o patlamayı yap artık bekliyoruz kocum.

    10 numara transferi ile bu sene ligi havada karada lider bitirecegimizi dusunuyorum. sampiyonlar ligi ise bambaska bir ortam, bambaska bir psikoloji. orda neler yapabilecegimizi futbolcular sahaya cıktıgında ogrenebilecegiz en erken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın