resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2432
    istedigi kadar kendini atsin bundan sonra kendisini elestirmeyecegim kralimiz.

    bazi arkadaslar turkiye sartlarinda futbol oynandigini unutuyorlar zaman zaman. ben hatirlatayim.

    burak kendini attigi icin elestirildigi bu ulkede acik ve secik hakem odasi basan, mahkemece sike yaptigi kanitlanan bir adam bir kulubun baskani hala. ve o kulube birakin cezayi odul verildi.

    yine o kulubun kaptani ve kakecisi ana avrat kufur etti. ve yine o kufur edenlerden biri acik ve secik bi sekilde irkcilik yapti ve bunu itirac etti. sonrasinda kendi kulubune yakisani yapip sozunden dondu.

    bu seneye geleyim. yanlis hakem karari lan dedi diye oyuncusu atilan bir teknik traktorun soylemleri sonrasi kanallar gidip ilgili hakemi ozel hayatini karistirdilar hakemin esini gecenin bi vakti kapisina dayanarak taciz ettiler.

    ne hikmettir ki yine ayni takimin bi oyuncusu hakeme ibne isareti yapip suratina tukurdu sonrasinda 12 maclik ceza o kulubun baskaninin baskisi ve medyanin operasyon haberleriyle ceza 4 maca indirildi ilgili kurumlar yarabbi sukur dedi.

    tum bunlar olurken servis haberlerle galatasaryda kavga var su oyuncuya talip var bu oyu cu alkollu geldi vs seklinde tamamaen hayal urunu ne amaca hizmet ettigi belli haberler uretildi.

    simdi siz cikmis bu ortamda her turlu pisligin yapildigi ortamda burak kendini yere atiyor diye neredeyse kufur edeceksiniz. birakin topunu oynasin o koydukca kuslar deliriyor bense orgazm sonrasi sigara keyfini yasiyorum.

    kasmayin fazla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın