resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 170
    kendisi "genc stoper cıksın da abartalım" furysının son gözdesidir. bundan önce bir ersan gülüm vardı, sonra serdar kesimal peydah oldu mesela, hep aynı furya bunlar. anadolu kulüpleri de bunları kaktırmak icin zaten fırsat kolluyor. evet türk, evet fena topcu değil. ama 10 milyon euro ne kardesim? 2 yıl önce sercan yıldırım da on milyon euro ediyordu, volkan şen de. peki ya şimdi? 2 milyon euro getirse sercan yıldırıma gitme kal takımda diyecek olan birimiz var mıyız? hala gelecek vaad ediyo falan durumlarında adam, hatta onu vaad ettiği bile mechul.

    yabancı piyasasında genc alırken gösterdiğimiz aheste "acaba iyi mi lan bu topcu" sürecini türkiyeden alacagımız oyuncularda göstermek bizim icin bin kat daha hayırlı olacaktır. gaza geldik amrabatta direttik 8 verdik simdi acaba 8 eder miydi söyle miydi böyle miydi diye konusuluyor tartısılıyor. madem suan o kadar cok para sacabilecegiz, gidelim alper potuka bayılalım 5-6 milyon*, ordan kazandıgımız yabancı kontenjanını gidip stoperde harcarız. 10milyonu falan gectim 3-4 milyona en az serdar aziz kadar oynucak stoper alırız lan avrupadan. serdar azize 10 milyon nedir:(

    fena değil dediğim ammavelakin 2.5-3 milyona falan gelcekse buyursun gelsin daha fazlası israf diye eklemek istediğim oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın