resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 169
    türkiye'de yerli futbolculara verilen boş ve bok paraların ilk döllenmesini aziz yıldırım ile yaşamışken yıldırım demirören ben de varım demişti ve ismail yk'lara verilen milyonlarca eurolar birden sanki meydanlarda dağıtılan broşürler gibi harcanmaya başlanmıştı. anadolu kulüplerinin başkanlarının babadan oğula geçen taht gibi bu boktan futbolcular üzerinden milyonlar kazanma geleneği de devam ediyordu.

    bir başkan gidiyor be yerini alan başkana "merak ete koçum, takımdan illaki bir adamı beşiktaş yada fenerbahçe alır, sen de kulübü rahatlatırsın" diyordu.

    sonra bu futbolcuların da götleri kalktı, istanbulda imza atıp formayı öpmeler, akşamına karı kızla reina sonrasında kokoreç yemeler felan derken lig maratonunun sonunda 9 buçuk yaşındaki çocuğun iki ders arasında attığı gol sayısına bile ulaşamayan tipler üredi. işin garip yanı ne beşiktaş'ın ne de fenerbahçe'nin başkanı bu başarısız ve şişirilmiş herifleri 9,5 yaşındaki çocukla karşılaştırmadı ve hatta bağrına bastı, olacak bu çocuktan olacak, ben inanıyorum ona, değil mi benim aslanım? tarzında davranışlara girdiler, nitekim de pazar fiyatı yükseldi.

    bugün bir oyuncunun gerçek fiyatını öğrenmek istiyorsanız gidin trabzonsporlu futbolcuların serbest kalma paralarına bakın, işte orada gerçekler yazıyor. burak 5 milyon, tamam doğrudur. engin 1 milyon, tamam sar bir engin, onur kıvrak 7 milyon , e kalecidir türk'tür, ver hadi onu da ver" gibi cümleler kurabiliriz ama alper denen adama 5 milyon verirsen adam istanbulda gezerken kendini 13 trilyon eden adam olarak gördüğü için porsiyonu 20 lira eden iskenderi yemez, hatta 13 trilyon eden adamın ne yiyeceğini bilmediği için yemek yemez aç kalır, idman yapamaz, erir gider. hiç alışmadık götte don durur mu?

    yıldırım demirören'in gitmesi ile şu menemen yeme olayı zaten direk göze çarptı ve anlaşıldı ki artık beşiktaş öyle abidik gubidik futbolculara milyon eurolara dökmeyecek. amrabat'ı saymazsak biz de öyle gidip hadi alalım diyecek tipler değiliz-trabzon dünya ahiret kardeşimizdir o ayrı- bir tek aziz yıldırım denen çerçevesiz dikdörtgen gözlük kullanan insan kaldı o paraları veren.

    o da şu kulübün başından gittiği gün zaten anadolu kulüplerinin - abartmıyorum - tek geçim kaynağı olan futbolcu satış işi bitecektir ve alperi falan 1-2 milyon eurolara vereceklerdir. ilhan cavcav manav falan olacak herhalde mesleği değiştirip.

    serdar aziz'e 10 milyon euro biçen bursaspor'un yöneticileri hep beraber ne çekiyorlar da buna karar veriyorlar bilmiyorum ama önce temiz bir vicdan ve ilahi adalet için besmele çeksinler de beyanat versinler. sen hiç 10 milyon euroyu yan yana gördün mü ibrahim yazıcı? peki serdar aziz'le kendi aranızda nasıl konuşuyorsunuz merak ediyorum?

    serdar- başkanım ne düşündünüz?
    ibo- valla biz 10 dedik...
    serdar - (gözlüğünü düzeltip saçını arkaya doğru tarar) harbi mi?
    ibo - ( serdar'ın gözlüğünü çıkartır ve saçını bozar) götün kalkmasın oğlum o kadar etmezsin, o benim 10 milyonu yan yana görmemişliğim, yerlerse göreceğiz allah'ın izniyle.

    bir kere ben isim veya soyadının içinde aziz veya yıldırım olan adama tavım. bu bursanın yaptığı iki oluyor, serdar aziz ve sercan yıldırım... da vinci'nin şifresi gibi içerden içerden oymaya çalışıyorlar, yemeyelim arkadaş.

    bir de hakkında çıkan yorumlarda 10 milyon euro'ya değer, taş gibi stoper gibi yorumlar yok mu... taşmış, sanki sikmeye alıyoruz, futbolcu lan bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın