• 887
    sözlük bir futbolcu, basketbolcu veya rockstar olaymışım iyiymiş ya. net söylüyorum yaşım 18 ve hala gözümü kapattığımda kendimi sahnede şarkı söylerken, abdi ipekçi'de binleri coşturan bir üçlük atarken, ya da ne bileyim şampiyonlar ligi finali'nde son dakikada gol atarken falan görüyorum lan. allah belamı versin imreniyorum bazı şeylere, içim acıyor şerefsizim.

    hani şu işlenirse elmas işlenmezse kömür olayı var ya sevgili sözlük, kömürün dibiyim amk ya. küçük yaştayken spora başlasaymışım ya da gitar falan çalsaymışım çok iyi olacakmış, bunu anladım.

    bazen hayallerini kovalamak gerek derler ya, ilk anda peşini bırakınca olmuyor işte. çok başka bir hayat yaşayacakken şu an değişik şeylerle uğraşıyorum. olmaz mıymış, olurmuş elbet. şu an çok önemli şeyleri hiç sallamayan ben o zaman deli gibi çalışır didinirmişim, farklı olurmuş her şey.

    fatih terim'in elinde olsam mesela, 7/24 çalışıp didinsem. sonra a takımda oynasam, arena'da golümü atsam. kalıcı olsam, avrupa'nın devleri beni istese ve ben "galatasaray ulan" deyip reddetsem.

    saat 06.50, uyanıp okula gitme vakti. hoca yoklamayı alır yok yazılırız belki. aman dikkat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın