• 5946
    2 günde bir rutin olarak nba başlıklarının fazlalığı yüzünden eleştirilen sözlük.

    her gün nba başlıklarını görmekten bu kadar rahatsızlık duymak niye? madem o başlık ilgini çekmedi, girip okuma. günde olsa olsa 10 başlık eder zaten. madem sol frame'de bol bol nba başlığı gördün gir kendin bir şeyler yaz en üste senin yazdıkların olsun sol frame daha hızlı aksın.

    sürekli birşeyler yapmaya çalışan, emek veren uğraşan bir adamı bu kadar eleştirmektense, sen de çık başka bir şeyler yaz, çiz, paylaş. ama yok tabi anca eleştiri. "olmamış bu" kafasından bir kurtulun artık be kardeşim. adam her gece uğraşıp zaman ayırıyor yazıyor. sen ona önce ofsaytı verip ardından galatasaray sözlük başlığı altında şikayet ediyorsun. 30 saniye falan sürer sanırım. uğraşan , çabalayan bir yazar, sözlük için dakikalarını verirken, sen ne yapıyorsun? hoşuna gitmedi diye emeğe saygısızlık ediyorsun.

    otur otur hiç kalkma şöyle yapalım bundan sonra;
    nba maçları tek çatı altında toplansın, günün la liga maçları , günün serie a maçları, günün bundesliga maçları, günün stsl maçları olarak başlıklarımız bulunsun elimizde. sonuçları gelip buraya yazalım gidelim. paşaların gönlü olsun bundan sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın