resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 629
    nuri almanya futbol kültüründe yetişmiş bir genç. henüz tam bir olgunluk aşamasında, ayrıca sıkı bir galatasaraylı.

    nuri'nin bugün oynayabildiği en iyi pozisyon orta sahanın ilerisinde top dağıtımını yapmak.

    gelmesi durumunda selçuk ve hamit ile birlikte muhteşem bir uyum yakalar diye düşünüyorum.

    hele ki takıma kerim frei ve ömer toprak da katılırsa milli takımın kopyasını galatasaray'da izlemeye başlarız.

    nuri'nin almanya borussia dortmundda başarılı olmasının en büyük sebeplerinden biri nuri'nin karakteridir. nuri beraberinde oynadığı arkadaşlarının, hocasının, kulübünün, taraftarının kendisine ısındığı ve birlik içinde olduğu bir ortamda başarılı olabilen bir futbolcudur. yetenek olarak değil ama tarz olarak gerrard, lampard gibi kişiler bu futbolculardandır. nuri'nin bugün bu şekilde oynayacağı iki takım vardır; borussia ve galatasaray. galatasaraydaki gerek arkadaşları, gerek tuttuğu takım, gerek ülkesinde olması, istanbuldaki yaşamı çok sevmesi ve hepsi kadar önemli olan fatih terim ve idolü olan hasan şaş ve ümit davala'nın kulüpte olması nur'nin nuri gibi oynamasındaki en büyük faktörler.

    nuri dortmunddaki nuri gibi olabilmesi için kendini evinde hissetmesi lazım. galatasaray nuri için biçilmiş kaftan.

    kişiler zaman zaman kariyer hataları yapabilir, nuri bu hatayı real madrid'e giderek yaptı, böyle bir ortam olacağını beklemiyordu ama düşünün ki bir gün telefonunuz çalıyor, 23 yaşındasınız ve sizi arayan mourinho size real madridde ihtiyacı olduğunu söylüyor, mutlaka evet dersiniz. bu bir hata mı aslında kişisel bir hata değil ama kariyer hatası denebilir.

    nuri henüz 24 yaşında ve çok yetenekli bir takım oyuncusu. eğer galatasaray'a kazandırılırsa 1 sene içinde bu takımın en önemli oyuncularından biri olacaktır, ki eğer fatih terim nuri'ye bu takımın içinde önemli bir yeri olduğunu hissettirirse nuri galatasaray'ın avrupada tekrar kupa kaldırmasındaki en büyük çarklardan biri olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın