resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 1004
    --- alıntı ---

    manchester united, 5 sene önce 94 milyon euro'ya real madrid'e sattığı portekizli yıldızını geri almak için los galacticos'a 75 milyon, artı nani ile de gea'yı teklif etti.

    bu sezon istikrarlı bir görüntü çizemeyen ve sorunların yaşandığı yer olarak ön plana çıkan real madrid'de cristiano ronaldo'nun, takımdan ayrılacağı dedikoduları artmaya başladı. ingiliz gazetesi the sun, manchester united'ın 2009 yılında 94 milyon euro'ya (yaklaşık 222 milyon tl) los galacticos'a sattığı eski yıldızını geri almak için inanılmaz bir teklifle ispanyol devinin kapısını çaldığını öne sürdü.

    ronaldo için kırmızı şeytanlar'ın 75 milyon euro (yaklaşık 177 milyon tl) artı olarak da nani ile kaleci david de gea'yı sundukları bildirildi. united'ın hocası alex ferguson'un, daha önce yaptığı açıklamada, “ronaldo'yu elbette tekrar takımımda görmek isterim. o kulüp tarihinin en önemli oyuncularından biri” demesinin, bu transferin olma ihtimalini kuvvetlendirdiği konuşuluyor.

    sözleşmesini uzatmıyor...

    ispanyol gazetesi as'ta çıkan haberde de real'le sözleşmesi 2015'te bitecek portekizli süperstarın, kulübün kendisine sunduğu yeni sözleşmeyi kabul etmemesinin, ada'ya geri döneceği iddialarını giderek artırmış durumda olduğu vurgulandı. cr7'nin, özellikle kulübün son dönemde içinde yaşadığı sorunlar, kötü gidişin olduğu anlarda da taraftarların kendisini hedef olarak görmesinden son derece rahatsız olduğu bildirildi.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın