resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 2027
    devre arası kampını çok iyi değerlendirmesi gereken aslan yüreklimizdir.geçen sene ki sakatlıktan sonra iyi bir kamp dönemi geçiremedi.gençlerbirliği deplasmanında sakatlığın izlerini silmeye başlamıştı ancak cluj maçında tekrardan sakatlandı.

    ilk yarıda elmander olmadan umut bulut ve burak yılmaz gol yükümüzü sırtlasada sahada presi ve tekniğini biraraya toplayıp oyun zekası ile takımı yönlendiren johan elmander'in eksikliğini çok fazla hissettik.

    takım savunmasında oluşan gediklerin başlıca sebebi elmander'in olmayışıdır.stadda johan elmander'i canlı izleyen arkadaşlarımızında hak vereceği bir husus var ; johan elmander , burak yılmaz veya umut bulut ile beraber ileri ikiliyi oluşturduğu her maç top rakibe geçtiği anda partnerine nerede durması gerektiğini keza işaretleriyle keza söylemleriyle iletmiştir.

    imparatorun mottalarından bir tanesi "savunma hücumdan başlar"ı en iyi özetleyen durum ileri ikilinin johan elmander'in önderliğinde yapacağı pres gücüdür.bu güç şuanda burak yılmaz'da maalesef ki bulunmuyor.

    umut bulut her zaman ki gibi presini yapıyor yapmasına ancak ne derece verim aldığımız çok tartışılır.burada johan elmander'in farkı ortaya çıkıyor.presin sonucunda topu kazanabilmektir johan elmander .

    ileri ikilimizden ne burak yılmaz'da ne de umut bulut'ta olan adam eksiltme yetisi sağlam johan elmander'de fazlasıyla bulunmaktadır.herşeyiyle sağlam elmander bu takımda yerini alacak , gollerini atıp tekrardan ellerini açarak tribünlere koşacaktır.

    teknik : http://www.youtube.com/watch?v=wKxNIlGQ7oE

    pres : http://www.youtube.com/watch?v=zUq06rZpDic 1.31 sn. itibariyle...

    bu sezon ki efsane golü : http://www.ligtv.com.tr/...johan-elmander-10176
App Store'dan indirin Google Play'den alın