resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Celje
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1728
    ''sol bek alındıktan sonra asıl mevkiisi olan sol açığa geçmeli'' tarzı yorumlar yapılıyor da, olur da sol açığa geçerse tekrardan taraftarın en soğuk baktığı yabancı olur riera. bu adamın orijini sol bek değil, eyvallah. ama şu anki görüntüsüyle şu takımda oynayacağı yegane yer de sol bek. takımda kalmasını istiyorum, her şeyden önce çok karakterli bir adam ama sol bek alınırsa takımda bulunmasının hiçbir esprisi yok.

    imparator'un ''hücum oyuncusuna savunma öğretebilirsin ama savunma oyuncusuna hücumu öğretmek zordur'' lafı var ya. bu adam 23'ünde imparator'un eline gelseydi şu an ülkesinin milli takımı, uefa yılın ilk 11'i, sporx ilk yarının altın 11'i hepsinde sol bekteki yerini almıştı.

    boysa boy, topu bilmeyse topu bilme, teknikse teknik, oyuna çıkmaysa oyuna çıkma, soğukkanlılıksa soğukkanlılık, güçse 23 yaşında zaten sol tarafta tren gibi gider gelirdi. espanyol'da filan acayip bir herifti. zaten futbol aklı çok yüksek bir adam. nerede nasıl duracağını da öğretirsin bu adama. çok kolay kavrar yani.

    ben devre arasında bir sol bek alınması taraftarı değilim. bu, riera'ya büyük haksızlık olur. üzülürüm amk. adam oynuyor işte. alelacele oraya bir adam alınmasın. sezo sonu gelir, iyice araştırmanı, bütçe hazırlığını, takım mühendisliğini yapar alırsın. ama şu zamanda, şu transfer mevsiminde oraya palas pandıras birini almanın mantığı yok. riera sol bek olarak galatasaray'a transfer olup, şu an oynadığı topun aynısını oynasa zaten bunların hiçbirini konuşmayacaktık. sonunda arzuladığımız beke kavuştuk filan diyecektik. şimdi gene diyelim. ispanya a milli takımı'nda sol bek oynayan alba ne kadar sol bekse, şu an riera da o kadar sol bek çünkü. hatta riera daha sol bek amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın