• 246
    boniface n'dong, kendisi hakkında önemli sözler sarf etmiştir. çok haklı. doğru tespitleri var ve furkan'ın boni'den geleceği adına mutlaka faydalı bilgiler alması elzem. mevcut potansiyelini boşa harcamamalı ve daima gelişmelidir.

    --- alıntı ---

    furkan aldemir senden bir şeyler öğreniyor mu? nba draftı’nda seçildi.
    çok genç. gerçekten harika bir yetenek. birçok noktayı geliştirmesi gerekiyor ama bence gelişmek için ciddi potansiyeli var. “potaya neden bakmadın, şut atmadın” diyorum, üzülüyorum çünkü bu yeteneği var, biliyorum. belki de o özgüveni hala oluşturamadı. ama olağanüstü bir ribaundçu, türkiye’nin en iyisi sanırım, her topu çekebiliyor. umarım doğru işleri yapar.

    birilerinin elbette ona yardım etmesi gerekecek ve mükemmel bir oyuncu olacak. onunla orta mesafe şutu çalışıyoruz, teknik kısımlarına eğiliyoruz. kötü olan çok zamanımız olmuyor. keşke antrenmandan sonra 30 dakika daha zamanımız olsa da çalışabilsek ekstra. bence bir koç tutarsa kendine ona her gün eşlik edebilecek, gelişimini hızlandırabilir. potansiyelini maksimuma çıkarırsa avrupa’nın en iyi pivotlarından biri olabilir. birileri ona yardım etmeli.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın