resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 694
    selçuk inan'ı sağ ayaklı olduğu için milli takımda oynatmadığını söyleyen teknik direktör.
    açık söylüyorum şu zamana kadar dayandıysam bile ben federasyon başkanı olsam ve gazetede bu röpörtajı okusam abdullah avcı'yı arar sorarım, sayın hocam gazetede böyle bir röpörtaj var doğru mudur? diye. eğer evet derse aynı telefon konuşmasında, "hocam kusura bakmayın fakat sizin milli takım çalıştıracak kapasiteye sahip olmadığınız apaçık ortada" diyerek işine son veririm.

    elinde selçuk gibi türkiye ligi'nin kaderini tek başına değiştirmiş bir adamın var ve sağ ayaklı adamın sol tarafta top alması çok farklıdır diye oynatmıyosun. lan duran toplardan bile sana kazandırabileceği ortada??? işte 2012-2013 sezonunun ilk devre galatasaray-fenerbahçe maçı. ayrıca galatasaray'da melo ile birlikte iki sağ ayaklı orta saha oyuncusu oynuyor. hiç de zorluk yaşamıyorlar. en fenası türkiye milli takımı orta sahasında emre, hamit, nuri, selçuk gibi adamlar varken sen taktiğini mehmet topal'ın alanları daha iyi kapatabilmesi üzerine kurabiliyosun.

    abdullah avcı keşke sussaydın. keşke selçuk inan'ı oynatmamanla ilgili bilmediğimiz çok acaip bi sebep var zannetmeye devam etseydik. keşke seni teknik direktör sanmaya devam etseydik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın