resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4036
    sergen yalçın'ın zamanında ettiği bir söz vardı futbolu beyniyle oynayan tek sporcuyum diye. gözlerimiz bayram ederdi demi o veya bir diğer futbol virtüözü hagi sahada olduğu zaman. kaliteli topçu diyoruz ya hani heh işte ondan olmak için sadece yetenek yetmiyor arkadaş. yeteneğin yanına bir de aklını koyacaksın. yakın zamanda o kadar çok haşır neşir olduk ki yetenekten ve tabir-i caizse beyinden yoksun, futbolu sadece beden güçleriyle oynayan arkadaşlarla yeter artık. ha birde her takımda bir deli olacak der eskiler, takımın kibriti. nerede ateşlenmeyi bekleyen var(u: takım mı, tribünler mi, sol bek mi veya sağ açık mı?) oracıkta bitiverecek.

    işin bir tarafında yukarıda yazdıklarım var diğer tarafında da sezon başından beri inkar etmeyeceğimiz ama fazlasıyla abartılan "sezon başını kaçırdı"lı cümlelerin öznesi. işte o cümlelerin öznesinde ki bu adam her zaman kolay kolay bulunamayacak bir akıllı deli. felipe melodan bahsediyorum takıma bir omurga yapmak için yazılacak üç yabancı adam varsa bunlardan birisi olan* felipe melodan. bu adam bu takımın bir temel taşı ise geçen seneki performansında değil diye menajerlik oyunu fantezisi yapar gibi sadece kağıt kaleminle kurduğun on bir dışında bırakmamalısın. hele ki yabancı sayısı beşe düşecekmiş melo seneye olmaz diye bir gafı ağzına bile almamalısın.

    çoğunluğun aksine seneye bizimle olmayacağını duyduğumda kendisin yokluğunu arayacağımızı düşünüyorum. bu akıllı deli hem defans hattını hem orta sahayı hem de hücumu destekleyen yani tek bir çizgide tüm sahaya hükmeden bir yapıdaysa, bu akıllı deli takımı için her şeyi yapacak yüreğe sahipse(u: adam penaltı kurtardı lan ötesi var mı?)(u: kurtarmasından daha önemlisi de o inancı ve gücü kendisinde bulup o formayı giyerek takımı için sorumluluk aldı) ben bu adama bazen kızarım bazen çatarım arada da çıldırırım ama adını daima başa yazarım. kısacası ben bu adamın yokluğunu ararım arkadaş hemde mumla ararım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın