• 1003
    futbolun gerçek katili. la liga'nın içini boşalttığı gibi, şampiyonlar ligi'ni de manasız kılmaya devam ediyor. düşün, kaç yıl sonra şampiyon ligi'nde mücadele etme hakkı kazanıp ilk senende gruptan çıkmışsın. başında imparator var. heyecanın en üst seviyeye çıkar di mi? hayır amk. braga maçının son dakikasında bile ''bir gol yesek de uefa'ya kalsak''ı kovalıyordum ben. maç sonu imparator'un o sevincini görünce ''tamam lan, şampiyonlar ligi de olur'' dedim içimden. sırf imparator maç sonunda o kadar çok sevindiği için ben de sevindim. ikinci tura çıkmayı bu kadar çok istediği için ikinci turu kabullendim. ama o kadar. fazlası da olmaz zaten. izin vermezler çünkü.

    düşünsene bir ligde mücadele ediyorsun ve mücadele ettiğin ligi alma şansın sıfır. ben neyin heyecanını duyayım bu şekilde, neye heyecanlanayım. sonu belli. bu amına koduklarım finale dahi çıksan seni rencide ederek alacak o kupayı. ertesi gün sosyal medyada hakkında yapılmadık espri kalmayacak..e ne anladım ben bu işten?

    mesela gece yatarken şampiyonlar ligi rüyası göreyim diye yatıyorum, aklıma şampiyonlar ligi'ni getiriyorum, getirmeye çalışıyorum ama her defasında barcelona geliyor ve konuyu direkt kapatıyorum. yatmadan iki dakika hayal kuracağız ama ona bile müsaade etmiyor pezevenkler. bu kadar esir aldılar futbolu. odamdalar ya :(

    nihat'lı kovacevic'li sos(u: sos :()yedat'ı hatırlıyorsun di mi, son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesinin içerisinde oldular. 2002-03 sezonu. rüya gibi bir sezondu. unutulmadı. kolay kolay unutulmaz da..
    düşünsene o yıllarda da böyle bir barcelona olduğunu. o kadar keyif alabilirmiydik o ligden? elbette hayır. ligin bitimine 5 hafta kala farkı gene 20'ye çıkarırdı ibneler. biz de messi'nin rekorlarını konuşurduk.

    ne kadar futbolun doğrularını oynarlarsa oynasınlar. futbolun istemeseler de amına koydular. işin bu noktaya varacaklarını bilseler belki de başından beri bu denli bir sistem dahilinde ilerlemezlerdi onlar da. futbol öldü çünkü. bu takım'ı tutsam da aynı şeyleri düşünürdüm. tutmuyorum ve gene aynı şeyleri düşünüyorum. öldürdüler futbolu.

    samsunspor'un zamanında kafilecek geçirdiği elim bir trafik kazası vardı ya. işte bu takım'ın başına ona benzer bir şey gelse üzülmem. onlar benim elimden en büyük keyfi aldılar çünkü. şampiyonlar ligi'nde ikinci tura çıkmamıza rağmen sevinemiyorsam, sevinmeyi geçtim hayal dahi kuramıyorsam bunun müsebbibi bunlar. ve her geçen gün bu keyfimi biraz daha öldürüyorlar. futbolun tanrısı da onları öldürsün. bu ibneleri durduracak başka bir senaryo yok çünkü.

    ''türkiye ziraat kupası 3.tur maçı için bolu'ya giden barcelona kafilesi kaza geçirdi. yalova'ya 5 kilometre kala yan yoldan çıkan araca çarpmamak için kenara kaçan barcelona otobüsü, zorunlu olarak yoldan çıktı. devrilen otobüsteki sporcuların sağlık durumu ciddiyetini koruyor..''

    güzel mi? bence güzel.

    ölün amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın