• 5912
    önceden sıkça gülüp eğlenmek için antu'ya giren beni, bu sözlükte yazar olduktan sonra galatasaray taraftarının gerçek yüzüyle tanıştırmıştır. ya da galatasaray taraftarının çoğunluğunun gerçek yüzüyle diyelim buna. bu biraz da herhangi bir şeyle içli dışlı olunca ister istemez onun gerçek yüzünü görmek ve ondan uzaklaşmakla ilgili esasında.

    rakip takımlarda olabilecek bir olay için dünyaları yıkabilecek insanlar bu olay galatasaray'da olunca "takımımızı koruyalım", "oyuncumuzu koruyalım, ezdirmeyelim" moduna geçiyorlar. korumam arkadaşım!, ezdiririm! eğer ki o adam yanlış olan bir şeyi yapıyor ise sırf galatasaray'dan maaş aldığı için ben o adamı savunmam ben ideallerimi henüz o kadar düşüremedim, prensiplerimi o kadar çiğneyemedim henüz. yapan kişinin etiketine bakmam ben, ne yaptığına bakarım, öyle de olmalı zaten. sırf bu küçük düşürücü hareketi ya da davranışı yapan kişi galatasaray etiketi taşıyor diye haksızlığa arka çıkacak değilim, aksine daha da üstüne giderim ki o kişi galatasaray etiketi taşıyamasın, o sevdiğimiz adı kirletmesin.

    en basitinden geçen gün mehmet emin karamehmet eleştiriliyordu burda para için her şeyi yapar diye. farkınız yok ki sizin de ondan! o para için siz galibiyet için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın