• 198
    dag basini neyleyim'i tekrar tebrik ederim. bulduğum pozisyonları değerlendirmekte biraz şanssız olsam da, son şampiyon hak ederek geçti turu.

    evet beyler şimdi sizin için rakibin özelliklerini yazıya dökeceğim, not alın. öncelikle 3-5-2 gibi çözemediğim özel bir formasyon kullanıyor. orta sahası kalabalık olduğu için burada sürekli ikili pres altında oluyorsunuz ve ileri doğru paslaşmak baya zorlaşıyor. orta sahayı geçip araya pas attınız diyelim, adamın defansında eboue, semih ve sabri üçlüsü var. herifler her topa hızır gibi yetişiyor maşallah. ileride de burak'ı ve amrabat'ı kullanıyor ki onlar da hızlı. bu makine gibi işleyen sisteme karşı galip gelmek için iki seçeneğiniz var. ya olağanüstü bir şekilde pas yapacaksınız ya da aynı formasyonu kullanıp onu kendi silahıyla vuracaksınız. ben baya iyi pas yaptım ve net pozisyonlar da buldum, ama top beni sevmedi.

    adamı jose mourinho gibi analiz ettim sizin için. bu analizi doğru bir sekilde kullanırsanız turnuvanın şampiyonu farklı olabilir. aksi takdirde dag basini neyleyim dostumu şimdiden ikinci şampiyonluğu için tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın