• 27
    jokeylerin atlarına binerek yaptığı yarış.*

    bir de atlarına isim verirler bunlar. hani at yarışı spikerlerinin saniyede 3-4 tane söylediği isimler var ya... arkadaş bazıları öyle isimler veriyor ki hayvana, at konuşabilse yıllarca popüler olacak küfürler icat eder o derece. misal:

    babidibubidibu

    varmış böyle bir yarış atı adı. ulan bir kere atı geçtim, spikeri bir düşün amk. lan yarışı anlatmadan önce atların isimlerini önüme koysalar ve böyle bir isim görsem hayattan soğurum. atın son saniyeye kadar önde gittiğini düşün. adam nasıl 5-6 kere üst üste bu ismi söyleyecek lan insafsız sahip? ulan senin yarışı birinci bitirmen mi daha zor yoksa spikerin bu ismi 5-6 kere üst üste söyleyebilmesi mi? ayıp denen bir şey var.

    sen gelmez oldun

    bir at, sahibi tarafından ancak bu şekilde aşağılanabilir. ne demek sen gelmez oldun? moral mi bıraktın yarıştan önce amk. diyelim mi ki birinci geldim nolacak o zaman? gidip arkadaşlarına geldi deyip şakalar yapacaksın değil mi? in üstümden amk koşmuyorum.

    dış kulvardan

    evet yine bir spiker katiliyle baş başayız. tabi adamın en çok kullandığı tamlama dış kulvardan ya... cin çocuk seni. tabi burda altılı ganyan oynayanların da halini düşünmek gerekiyor.

    -gülbatur geliyor, gülbatur koptu geliyor. dış kulvardan çok iyi bir atak yaptı ve yarışı kazandı.

    şimdi esas soru geliyor. çok iyi atak yapan kim amk? gülbatur mu dış kulvardan mı? kendini o 2 attan birisine oynayanın yerine koysana? gülbatur'a oynamışsın seviniyorsun heyoo falan ama bir bakıyorsun yarışı dış kulvardan kazanmış. gitti 250.000 tl...

    ve niceleri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın