• 176
    kim gelirse gelsin. ama bir sor, neden? barcelona'yı hariç tutsaydım iyiydi gerçi. bunu da bir sor, neden?

    son 16'ya* kalan takımlar açısından diğer 15 takımın hepsi tehlikelidir.

    son 16 mevzusuna da değinmek isterim. biz hep ilk 16'ya kaldık, ilk 128'e kaldık diye amk lan diye kendimize pay çıkarmaya, galatasarayı yüceltmeye çalışırken erdal keser çıktı son 16 dedi.

    erdal keser'in ne kadar önemli olduğunu bilmeyenler olabilir. avrupada adını duyuran ilk gurbetçi futbolcudur erdal. ve asıl önemlisi galatasaray takım kaptanlarından biridir. meşhur fatih* ile hakem (bkz: hamza alan) arasındaki mevzusunun çıkış noktasıdır erdal.

    şimdi biz böyle ilk 1024'e girdik falan diye sevinirken adam kalktı son 16 dedi lan. lak diye kaldık. biz "ilk"lerin peşindeydik ama rasyonel adam elbette gerçeğin peşindeydi. son 16. gavur öyle diyor ve adam haklı beyler.

    neyse, kura çekimine gelelim. barca hariç çekineceğimiz takım yok. barca başka bir şey oyunuyor çünkü. adamlar herhangi bir rakibi takmıyorlar. ama diğer takımların hepsinin zaafını bulmak mümkün.
    elbette formsuz shalke 04, tecrübesiz olduğunu sandığımız malaga güzel olur.

    ama işte barcelona dışındakiler en azından istanbul'a endişeli gelecektir.

    siz "türkler otobüse binmeden maç bitmez" mevzusunun sadece makara olduğunu mu sanıyorsunuz? fenerbahçe bile üst tura çıkarken bunun ekmeğini yedi yahu. ülkenin 2 tane takımı var, ikisi de avrupada ertesi seneye kalmış. az şey mi?

    burak yılmaz şampiyonlar liginin en iyi topçusu seçilmiş. az varyete mi bu?

    elbette bunlar içi boş gibi gözükebilir. doldurur bu hoca, bu takım. bugüne kadar hep doldurdu. transfer yapar, taktik geliştirir.

    daha çoooook konuşuruz bunları ama unutmayın, barcelona dışında hiç bir takım istanbul'a kazanmak için gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın