• 1
    kimilerine göre çok zevkli, kimilerine göre ise ızdırap dolu anlar yaşatan sosyal aktivite.

    ukdeyi gorunen adam kişisi 18 aralık 2012 saat 13:03 sularında vermiş.
    ayrıca "bu durumla ilgili çok komik durumu sizle paylaşmak isterim. 16 aralık 2012 galatasaray - fenerbahçe derbisini kardeşim, 2 fanatik galatasaraylı komşu ve futbolla alakası çok çok az olan babamla izlemek için tv karşısına geçtik. dediğim gibi babamın alakası yoktur, maç sırasında gerçekten abartmıyorum alakasız sorular sorarak beni delirtir, çoğunlukla cevap vermemeyi seçiyorum çünkü verdiğin cevapla alakası olmayan ama sanki ona göre çok alakalıymış gibi yeni bir soru geliyor kendisinden.

    neyse, işte maç öncesi geçtik izliyoruz oyuncuları ısınırken falan, hatırlarsınız fatih terim elindeki çiçek buketini gündüz kılıç'ın formasının üzerine geçirildiği sandalyeye bıraktı çiçeği. bu sırada spiker aynen şunları söyledi "fatih terim elindeki çiçeği gündüz kılıç'ın formasının olduğu sandalyeye bırakıyor, işte görüyorsunuz."

    işte tam bu sırada babam aynen şunu sordu: "orada mı öldürülmüş?" komşular belki duymadı belki saygılarından bir tepki vermedi ama kardeşle benim gözlerimden yaş geldi. böyle bir babam var işte. maç izliyorken odama girer televizyona bakar, galatasaray - kayseri maçıdır mesela o an oynanan, antalya ne yaptı diye sorar. halbuki bir gün sonra oynanacaktır.

    yine 16 aralık 2012 galatasaray - fenerbahçe derbisinde eboue sağdan yardırıp ceza sahasına girmiş ama pozisyonu harcamıştır, biz ah ulan eboue,vah ulan eboue diye bağırırız, kamera o an hasan ali kaldırım'ı gösterir, bu mu eboue? der. öyle bir şey işte babamla maç izlemek." gibisinden bir şeyler demiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın