resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2262
    --- alıntı ---

    psikolojik üstünlüğün galatasaray'a geçmesi için galatasaray'ın bizi 6-0 yenmesi gerekiyor. ben iddia ediyorum mayıs ayında galatasaray ile stadımızda oynayacağımız maç ile bir 10 yıllık süreç daha başlayacak. 10 senede 1 maç kaybedilir. galatasaraylılar her yere yazdıkları, gündeme getirdikleri mayıs ayında sadece 'yarım puan fark ile' şampiyon oldular; ki fenerbahçe'ye yapılan, yaşatılan onca şeye rağmen. 2011-12 sezonunda bize tüm yaşatılanlara rağmen arkalarına aldıkları tüm destek ile son maçta bizimle 0-0 berabere kalarak şampiyon oldular. siz sanıyor musunuz ki fenerbahçe'ye 3 temmuz yaşatılmasaydı geçen sezon o şekilde bitebilirdi? fenerbahçe'ye 1 yıl boyunca yapılanlar olmasaydı fenerbahçe kurduğu kadro ile oturmuş yapısı ile geçen sezon ve bu sezon uzak ara şampiyon olmaz mıydı? 2006'da yapıldığı gibi... hakemler, psikolojik olarak etki altında kalıyor.

    --- alıntı ---

    senin beynini skiyim emi. idrak yolları enfeksiyonu falan geciriyor sanırım. bildiğin rudimenter beyne sahip sadece. hapiste iyice kafayı yemiş zavallım. acıklamalara bak nasıl zavallı nasıl ezik.

    sırf seni kurtarsın, ligtvyi kurtarsın diye bölmeselerdi puanları sana 34 macın sonunda 9 puan bindirmiştik. hala 0.5 diyor ağız ishali herif.

    ulan şike yapmasan sen şampiyon olabilcek miydin önceki sene? 18de 17yi nasıl yaptığınızdan bahsetsene biraz? nerde 18de 17, nerde 8 deplasmanda 1 galibiyet.

    bi de hala utanmadan konusuyor ya töbe töbe.. pis şikeci.
App Store'dan indirin Google Play'den alın